• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2023

12:46

Žestoke kritike na Jovićev račun: Njegov šut košta pola miliona evra!

profimedia

Fudbal

Žestoke kritike na Jovićev račun: Njegov šut košta pola miliona evra!

Podeli vest

Srpski napadač u naredna dva kola Serije A predvodi napad "rosonera".

Stigao je Luka Jović letos u Milan kao veliko pojačanje u napadu. Bili su svesni "rosoneri" da Olivije Žiru neće biti u stanju da iznese čitavu sezonu na svojim leđima, a da je tako potvrđuje se već sredinom novembra. Francuski napadač dobio je suspenziju za naredna dva meča u Seriji A, dakle, Jović bi mogao da dobije idealnu priliku da se nametne Stefanu Pioliju. 

Sve češće je Jović na meti kritika italijanske javnosti. Loše igre rezultirale su da na poslednja dva okupljanja reprezentacije ne bude u planovima Dragana Stojkovića. Trener Pioli pre mesec dana govorio je da još uvek nije fizički spreman, imao je problema sa povredama, ali utisak je da opravdanja više neće biti. 

Bio je Jović tema "Gazete" koja je analizirala šta je sve srpski reprezentativac uradio u Milanu od kako je obukao crno-crveni dres. Zaključak je - ništa. To mora da se promeni pod hitno budući da još uvek nije postigao gol, niti asistirao u dresu "rosonera". 

Foto: EPA Images

 

"Gazeta" je donela zaključak da je svaki šut Luke Jovića do sada Milan koštao 500.000 evra. Zaključak je izveden na osnovu činjenice da je Lukina plata 2.160.000 evra. Reč je o bruto iznosu. Ili, 217.000 evra mesečno. Od kako su počele pripreme Milan, a prethodno Fiorentina, Joviću su isplatile negde oko 1.000.000 evra, a zauzvrat su "rosoneri" dobili samo dva udarca u gol rivala. 

Prenosi isti izvor da će Luka Jović biti prvi izbor Stefana Piolija u srcu Milanovog napada u naredna dva kola, odnosno, dok ne istkne suspenzija Olivijea Žirua. Biće to idealna prilika da srpski internacionalac pokaže šta ume i uveća šanse da se nađe na Evropskom prvenstvu naredne godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija