• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.12.2023

12:18

Simulator žreba za EP 2024: Izvucite sami grupu Srbiji

Starsportphoto

Fudbal

Simulator žreba za EP 2024: Izvucite sami grupu Srbiji

Podeli vest

Fudbaleri Srbije saznaće sutra sa kim će biti u grupi na predstojećem Evropskom prvenstvu, a već danas možete sami da simulirate žreb i proverite kakvu biste sreću doneli "orlovima".

Ceremonija žreba biće održana u Hamburgu u "Filharmoniji" na Elbi, a delegacija Fudbalskog saveza Srbije jutros je otputovala tamo, kako bi spremno dočekala ceo spektakl. Svečanom trenutku na koji naša zemlja čeka pune 24 godine, prisustvovaće seletkor Dragan Stojković Piksi, direktor A reprezentacije Stevan Dika Stojanović, sportski direktor Miroslav Tanjga, potpredsednik Branislav Nedimović i generalni sekretar Jovan Šurbatović. O svemu tome, moći ćete da čitate na Informeru, pošto je naš novinar otputovao u isto vreme kad i delegacija FSS-a i izveštavaće o svim detaljima. 

Foto: Starsportphoto

 

Čekajući žreb, svako od nas se nada grupi iz koje bi "orlovi" mogli da naprave iskorak i prođu u nokaut fazu. Istovremeno, priželjkujemo barem jednog atraktivnog rivala. Klikom na sledeći link možete da otvorite simulator žreba i sami izvučete grupu "orlovima". 

https://swissfootballdata.shinyapps.io/draw_generator_euro2024/

Informer je pokušao i izvučena je grupa u kojoj bi izabranici Dragana Stojkovića Piksija odmerili snage sa Španijom, Rumunijom i Češkom. Deluje da je to grupa u kojoj bi šanse za prvo mesto bile baš minimalne, jer je Španija objektivno najjača, ali bi se sa Češkom i Rumunijom vodila rovovska borba za drugo mesto ili barem za jednu od četiri najbolje trećeplasirane selekcije. 

Foto: Informer

 

Iz Saveza se nadaju da će izbeći Englesku i Francusku koje slove za favorite, dok bi voleli da još jednom odmere snage sa Mađarima, koje u dva navrata Srbija nije uspela da pobedi u grupi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija