• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2023

08:24

Olimpijakos sa novim trenerom dočekuje TSC! Brukanje u Frajburgu smenilo Martineza

EPAIMAGES

Fudbal

Olimpijakos sa novim trenerom dočekuje TSC! Brukanje u Frajburgu smenilo Martineza

Podeli vest

Španski stručnjak prokockao poverenje uprave nakon samo četiri osvojena boda u Ligi Evrope.

Napravili su brojne rezove u Pireju nakon izuzetno neuspešne prethodne sezone. Ambiciozna uprava kluba poverila je zadatak da Olimpijakos preporodi treneru Dijegu Martinezu, a početak je obećavao. Ipak, kako sezona odmiče crveno-beli igraju sve slabije i čini se da je Španac izgubio svo poverenje glavešina na stadionu "Jorgos Karaiskakis". 

Raznog za to bio je istorijski debakl na gostovanju Frajburgu. Nemački velikan "tukao" je crveno-bele sa 5:0 i tako ih ostavio bez šanse da se nađu u nokaut fazi Lige Evrope. Zbog toga, uprava kluba rešila je da po kratkom postupku smeni Martineza, a kako prenosi dobro obavešteni novinar Babis Kristoglu Špancu će po povratku u Pirej biti uručen otkaz. 

Foto: EPA

 

Martinezu na ruku ne idu ni rezultati u domaćem šampionatu iako je Olimpijakos drugi sa samo bodom zaostatka u odnosu na Panatinaikos. Ipak, uprava mu nije oprostila ubedljiv poraz na domaćem terenu protiv ljutog rivala PAOK-a, kada su crno-beli slavili sa 4:2 u Pireju. 

Žele na stadionu "Jorgos Karaiksakis" da prodrmaju ekipu koja je upala u period loših rezultata, a sve u cilju ostanka na trećem mestu u grupnoj fazi Lige Evrope. Za tako nešto biće im potreban povoljan rezultat protiv TSC-a u poslednjem kolu kada Topolčani budu gostovali u lučnom gradu na jugu Atike. 

Olimpijakos će, kako javlja Kristoglu, za vikend protiv Volosa predvoditi privremeni trener, a očekuje se da prvi čovek crveno-belih Evangelos Marinakis uskoro odabere i Martinezovog naslednika. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija