• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2023

09:22

Englezi na aparatima pred Srbiju! Igraju na ukletom stadionu!

Tanjug/AP

Fudbal

Englezi na aparatima pred Srbiju! Igraju na ukletom stadionu!

Podeli vest

Englezi su više plaše stadiona na kom će početi takmičenje na Evropskom prvenstvu, nego Srbije.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića na startu grupe C takmičenja na Evropskom prvenstvu igraće protiv Engleske. Duel "orlova" i Gordog Albiona zakazan je za 16. jun na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu - Feltins areni!

 

Foto: EPAImages

 

 

Kada su to videli Englezi stala im je knedla u glu. Kako prenosi "San" Englezi su favoriti da budu prvi u grupi C posle vrlo dobrog žreba. Ali, igraće na stadionu koji je noćna mora za "Gordi Albion".

Foto: EPA

 

 


"Stadion Šalkea je za uklet za reprezentaciju Engleske, to je mesto na kome je ekipa koju je predevodio Sven Goran Erikson ispala sa Svetskog prenstva 2006. godine u četvrtfinalu od Portugala (3:1)", piše "San". 

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Posle 90 minuta i produžetaka nije bilo golova, pa je odluka pala nakon penala. Frenk Lampard, Stiven Džerard i Džejmi Karager očajno izvedenim penalima poslali svoju ekipu kući, a Portugalce u polufinale. Od četiri penala koliko su izveli, gol za Engleze dao je samo Hargrivs i to u drugoj seriji. Udarce sa 11 metara promašili su Lampard, Džerard i Karager. Ni Portugalci se nisu proslavili. Imali su dva promašaja, Viane i Petita, dok su pogađali Simao Poštiga i Ronaldo. Jasno je zašto im klecaju kolena kada se sete stadiona u Gelzenkirhenu, što je svakako dobra vest za "orlove", ako to budu znali da iskoriste.

 

Istog dana kada igraju Srbija i Engleska 16. juna, igraju Slovenija i Danska u "MHP Areni" u Štutgartu. U drugom kolu četiri dana kasnije Srbija će igrati 20. juna protiv Slovenije na "Alijanc areni" u Minhenu, a treći meč će biti na programu 25. juna 2024. godine protiv Danske, takođe na "Alijanc areni". 
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija