• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2023

13:55

Srbin izbačen s treninga! Hrvat ga stavlja na transfer listu

profimedia

Fudbal

Srbin izbačen s treninga! Hrvat ga stavlja na transfer listu

Podeli vest

Fudbaler Torina, Nemanja Radonjić (27), ponovo je ušao u raspravu sa trenerom Ivanom Jurićem (48).

Izgleda da u Torinu ne može bez problema ove sezone. U centru pažnje opet je srpski reprezentativac, koji se uoči večerašnjeg duela sa Atalantom u 14. kolu Serije A, pokačio sa šefom stručnog štaba "bikova".

Kako prenose italijanski mediji, Radonjiću je na poslednjem treningu zamereno da se ne zalaže dovoljno, što je proizvelo kratak spoj između njega i Jurića. Krilni ofanzivac izbačen je sa terena i najverovatnije neće ni biti u sastavu za meč sa klubom iz Bergama, već će morati da se preseli na tribine.

Ali, to nije sve. Na Apeninima se uveliko spekuliše da će se nekadašnji prvotimac Crvene zvezde već u januaru naći na transfer listi, jer Hrvat ne želi više da trpi njegove "bubice".

Foto: EPA Images

 

Podsetimo, početkom oktobra Nemanja je iz istog razloga bio van stroja za gradski derbi sa Juventusom.

- Kada se maksimalno potrošiš na nekog igrača, onda očekuješ najbolje od njega. To sada nije slučaj. Nisam srećan zbog toga i to su stvari kojima treba da se bavim. Prihvatam odgovornost i shvatam gde sam pogrešio. Ako moram da napravim drugačije izbore, trudiću se da negativu pretvorim u pozitivu. Znam da su oni dobri igrači, ali u ovom trenutku ne pružaju dovoljno - pričao je nedavno Jurić, a to se odnosilo na Radonjića i vezistu Ivana Ilića.

Foto: EPA Images

Ivan Jurić

Minule nedelje je kormilar Torina imao nesuglasice i sa Vanjom Milinković Savićem, zbog čega srpski golman nije branio u prošloj rundi protiv Bolonje. Navodno je sada sve raščišćeno i naš as se vraća među stative protiv Atalante.

- Imao je i on dobre i loše periode. Kada izaberete mladog čuvara mreže koji nigde nije branio, trener je svestan da će proći kroz težak period. Ali, iskreno mislim da će Vanja uspeti. Vidim kod njega želju i mentalnu snagu kada se suočava sa negativnim stvarima. Sa golmanima morate da imate strpljenja, ali za njega sam siguran da će biti još jači - podvukao je Jurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija