• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2023

23:50

Vojvodina cilja titulu 2026! Stižu vrhunski igrači iz regiona!

Starsportphoto

Fudbal

Vojvodina cilja titulu 2026! Stižu vrhunski igrači iz regiona!

Podeli vest

Čelnik novosadskog superligaša najavljuje vrlo zanimljiv zimski prelazni rok.

Fudbalski klub Vojvodina sprema pravi "zemljotres" na transfer tržištu i planira u bliskoj budućnosti da bude i šampion države! Upravo to najavio je predsednik novosadskog superligaša Dragoljub Zbiljić, koji kaže da nekadašnji osvajač Kupa Srbije ima veoma visoke ciljeve u narednim godinama!

Prvi čovek "lala" gostujući u emisiji "Aktuelno" na Radio televiziji Vojvodine poručio da će u predstojećem zimskom prelaznom roku pokušati da dovede vrhunske igrače i reprezentativce okolnih zemalja! Nije Zbiljić želeo da otkrije o kojim imenima se radi, ali najava sama po sebi izazvala je veliku pažnju među navijačima novosadske "Stare dame".

Pregovaramo sa reprezentativcima okolnih zemalja, u pitanju su sve ozbiljni igrači. Po našim shvatanjima to su veoma dobri fudbaleri i velika imena. Letos nismo doveli dva pojačanja koja su nam bila potrebna. Sada idemo da ih dovedemo, ne samo dva, već možda i pet novih igrača. Bićemo mnogo jači na proleće - poručuje Zbiljić.

Foto: Starsportphoto

Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine

 

Nije se tu zaustavio poznati preduzetnik, pa je najavio i da Vojvodina u bliskoj budućnosti planira da prekine dominaciju Crvene zvezde i da postane šampion države za dve i po godine!

- Od ovog prelaznog roka mi krećemo sa dovođenjem ozbiljnih pojačanja. Pravimo ekipu za projekat koji smo nazvali "Vojvodina šampion Srbije 2025/26". Ovu godinu završićemo sa više od četiri miliona evra u kasi, to Vojvodina nije doživela poslednjih 30 godina - ističe Zbiljić.

Da su ambicije zaista velike, govori i nedavni izbor za novog trenera. Umesto Ranka Popovića, koji je dobio ponudu iz Japana, stigao je nekadašnji trener Olimpijakosa Božidar Bandović. Reč je o strategu koji je pre desetak godina bio kandidat i za trenera Crvene zvezde, za koju je svojevremeno igrao.

Foto: profimedia

Božidar Bandović, novi trener Vojvodine

 

Kako kaže Zbiljić, oduševljen je što će upravo Bandović biti kormilar ekipe sa stadiona "Karađorđe".

Novi trener ima nemačko shvatanje fudbala. Mnogo priča na terenu, a malo van njega. Rezultat će sa njim da dođe na svoje. Božidar Bandović bio je moj predlog, kao i sportskog direktora. Njega pratimo duži period, jer je ponuda iz Japana za Ranka stigla pre više od mesec dana. Stiglo nam je i obeštećenje za Popovića što se isto nije dogodilo u našem klubu više od 30 godina, jer su treneri obično bili smenjivani zbog loših rezultata - ističe Zbiljić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija