• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2023

11:19

Trener Vanje, Ilića, Radonjića besan: Ovako loš tim još nisam imao!

profimedia/EPA

Fudbal

Trener Vanje, Ilića, Radonjića besan: Ovako loš tim još nisam imao!

Podeli vest

Hrvatski stručnjak Ivan Jurić, koji s klupe predvodi Torino, bio je strašno ljut posle poraza od Fiorentine u 18. kolu Serije A i nije birao reči kad je govorio o svojim izabranicima.

"Bikovi" su poraženi u Firenci 1:0, pa sad imaju po šest pobeda, remija i poraza i nalaze se na 10. mestu tabele.


Jurić u timu ima trojicu srpskih reprezentativaca. Standardnog golmana Vanju Milinkovića-Savića, defanzivnog veznog Ivana Ilića i krilo Nemanju Radonjića.


- Moja ekipa je antifizička. To je najmanje fizički tim koji sam imao u poslednjih 14 godina. Ne mislim na fizikalije, na sirovu snagu, već je reč o pritisku da se ukrade lopta. Izgubili smo golom koji je došao posle bezveznog, sporog centaršuta. Ništa nije ukazivalo da preti opasnost po naš gol. Žao mi je zbog svega toga, jer smatram da imamo šansu da igramo sa svima, da se nosimo ravnopravno. Međutim, da biste pobedili morate da postignete gol, a mi smo umesto toga imali nekakva dodavanja, gubili lopte... Ima ideje u našoj igri, ali nedostaju detalji koji razlikuju najbolje timove od prosečnih - rekao je Jurić.

 

Foto: EPA

 

 


Milinković-Savić i Ilić odigrali su čitav meč protiv Fiorentine, dok je Radonjić presedeo na klupi. Brzonogi krilni igrač već neko vreme ima problem sa trenerom Jurićem, pa se nedavno spekulisalo da ga je hrvatski stručnjak zauvek precrtao i da će insistirati na njegovoj prodaji ove zime. 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija