• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2024

17:15

Ozbiljno zagrizli! Napoli dogovara transfer Lazara Samardžića

EPA

Fudbal

Ozbiljno zagrizli! Napoli dogovara transfer Lazara Samardžića

Podeli vest

Aktuelni šampion italijanske Serije A, Napoli upustio se u pregovore sa ocem Lazara Samardžića, javlja dobro obavešteni novinar Fabricio Romano.

Srpski fudbaler je prošle godine bio u žiži interesovanja mnogih velikih klubova, pogotovo italijanskih.

Činilo se da će Samardžić obući dres legendarnog Intera letos, ali su pregovori propali zbog nezadovoljstva njegovog oca uslovima koji su ponuđeni.

Ovoga puta je samo pitanje vremena kada će transfer u Napoli biti ozvaničen, javlja dobro upućeni italijanski novinar Fabricio Romano.

 

 

On je dodao i da pregovori između Napolitanaca i Udinezea za koji Samardžić nastupa takođe idu jako dobro i da su dve strane pronašle zajednički jezik oko uslova fudbalerovog transfera iz tog kluba.

Lazar je igrač na poziciji veznog fudbalera, mada je dosta dobar i na poziciji levog krila. Rođen je u Berlinu, gde je i imao prvi profesionalni angažman u timu Herte. Kasnije je prešao u Lajpcig gde se i "afirmisao" kao izuzetno talentovan fudbaler. 

Foto: EPA

Lazar Samardžić u dresu Udinezea

Za Udineze nastupa od 2021. Prošao je mlađe selekcije Nemačke, a od februara prošle godine odlučio se za seniorski tim naše zemlje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija