• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2024

23:41

VAR "skinuo" penal Barsi: A onda se Ćavi okrenuo prema kameri i rekao.... (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

VAR "skinuo" penal Barsi: A onda se Ćavi okrenuo prema kameri i rekao.... (VIDEO)

Podeli vest

Fantastičnu utakmicu odigrali su Barselona i Viljareal u 22. kolu španske La Lige, a na kraju je viđeno osam golova uz senzacionalnu pobedu "žute podmornice" 5:3.

Utakmica je bila zaista spektakularna. U 22. minutu VAR je poništio gol gostujućem fudbaleru Morenu, ali se on u 41. minutu "ispravio" i postigao pogodak za 0:1.

U 54. minutu novi šok za Katalonce, čiju mrežu trese Akomaš, a onda sledi preokret Barselone.

Prvo Gundogan pogađa za 2:1 u 60. minutu zatim asistira Pedriju za 2:2 u 68. minutu, a Bejli autogolom u 71. minutu donosi domaćinu prvi put vođstvo na ovom duelu. 

Viljareal je preko Guedeša u 84. minutu izjednačio na 3:3, zbog čega je Barselona morala da se otvori jer joj je trebala pobeda, ali u nadoknadi prima dva pogotka iz kontri.

Ipak, pre tih golova, bila je jedna diskutabilna situacija kada je sudija gledao monitor i vagao da je penal za Barselonu. Kada je sve dobro analizirao, pokazao je da penala nema. Ćavi se tada okrenuo prema kameri i nešto rekao.

U prvom trenutku nije bilo jasno šta, ali "čitači sa usana" otkrili su da je izgovorio:

- Šteta.

Sorlot i Morales su nakon toga postigli po jedan gol i dokrajčili Barsu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ćavi: Napuštam Barselonu!
Fudbal

Ćavi: Napuštam Barselonu!

Odlazim iz Barselone na kraju sezone, poručio je trener katalonske ekipe Ćavi Ernandez. Njegov tim je večeras na svom terenu poražen od Viljareala (5:3), a on je nakon meča rekao da na kraju sezone odlazi iz kluba.

27.01.2024

22:44

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija