• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2024

18:10

Novi gol Pavlovića! Bajern srušio Menhengladbah, Piksi na potezu! (FOTO/VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

Novi gol Pavlovića! Bajern srušio Menhengladbah, Piksi na potezu! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna pobedili su Borusiju iz Menhengladbaha sa 3:1 u 20. kolu Bundeslige.

Ovaj meč ponovo je obeležio mladi Srbin Aleksandar Pavlović koji je u 45. minutu doneo izjednačio nakon asistencije Tomasa Milera.

Momak poreklom iz naše zemlje koji je u više navrata isticao da bi voleo da obuče dres "orlova" dobio je poziv omladinske reprezentacije Nemačke, ali još nije kasno da Dragan Stojković reaguje i uputi mu poziv u A tim.

Pavlović se u 45. minutu sjajno ubacio i zatresao mrežu protivnika, tako neutrališući pogodak Nikolasa Elvedija 10 minuta ranije.

 

 

Preokret je u drugom poluvremenu kompletirao Hari Kejn, kada je u 70. minutu postigao svoj već 24. pogodak posle samo 20 kola. Konačan rezultat je postavio Matijas De Liht na četiri minuta pre kraja regularnog dela igre.

Bajer je upisao 16. pobedu od početka šampionata i prvi je na tabeli sa 52 boda, odnosno ima dva boda više od drugoplasiranog Bajerna iz Minhena koji je na svom terenu pobedio Borusiju Menhengladbah sa 3:1.

 

Menhengladbah je poveo u 35. minutu pogotkom Nika Elvedija, ali je Bajern preokrenuo rezultat golovima Aleksandra Pavlovića u 45, Harija Kejna u 70. i Matajsa de Lihta u 86. minutu.

Fudbaleri Štutgarta su u gostima slavili protiv Frajburga sa 3:1.

Deniz Undav u trećem i Kris Furih u sedmom doneli su Štutgartu prednost od 2:0, Lukas Kubler je u 11. minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena smanjio na 2:1, a konačan rezultat postavio je Maksimilijan Mitelštet u 74. minutu.

Štutgart je treći na tabeli nemačkog šampionata sa 40 bodova, dok je Frajburg sedmi sa 28.

U preostala dva meča odigrana u terminu od 15.30, Bohum i Augsburg su odigrali nerešeno 1:1, dok je Verder u gostima savladao Majnc sa 1:0.

Bundesliga, 20. kolo:

Hajdenhajm – Dortmund 0:0

Subota:

Bajern M. – Menhengladbah 3:1 (1:1)
Pavlović 45, Kejn 70, De Liht 86 – Elvedi 35
Bohum – Augzburg 1:0 (1:0)
Brošinski 33
Darmštat – Leverkuzen 0:2 (0:1)
Tela 33, 52
Frajburg – Štutgart 1:3 (1:2)
Kubler 45+11 – Undav 3, Fuhrih 7, Mitlštad 74
Majnc – Verder Bremen 0:1 (0:1)
Dukš 2
18.30 Keln – Ajntraht

Nedelja:

15.30 Volfsburg – Hofenhajm
17.30 Lajpcig – Union Berlin

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija