• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2024

15:25

Jadno i bedno! Italijani videli leđa Radonjiću pa udarili po njemu

Tanjug/AP

Fudbal

Jadno i bedno! Italijani videli leđa Radonjiću pa udarili po njemu

Podeli vest

Nemanja Radonjić je pre nekoliko dana napustio Torino i prešao u redove Majorke, a Italijani su jedva dočekali da udare po Srbinu.

Direktor Torina Davide Vanjati je na indirektno prozvao srpskog reprezentativca. Podsetimo, iskusni ofanzivac otišao je u redove Maljorke, koja će imati obavezu da otkupi njegov ugovor od Italijana ukoliko ispuni određene klauzule vezane za minutažu i opstanak u Primeri.

Naš fudbaler je često bio u sukobu sa trenerom Ivanom Jurićem, jer je Hrvat smatrao da se dovoljno ne zalaže na treningu, pa je bilo jasno da će ove zime napustiti klub. 

- Bilo je onih što više nisu imali pravi entuzijazam da ostanu i pokazivali su nedostatak profesionalizma. Žao mi je što to moram da kažem, ali takva je bila situacija. Zadržali smo one igrače koji su želeli da svako jutro dođu na trening rešeni da napreduju, da se poboljšaju - ovako je Vanjati prokomentarisao prelazni rok.

 

Foto: Starsportphoto

Nemanja Radonjić

 

Inače, Vanjati koji sad proziva Radonjića, pre mesec dana je tvrdio da Srbin neće napustiti Torino.

 

Da li Radonjić odlazi u januaru? Rekao bih da ne ide nigde. Videćemo šta će biti na tržištu... Ima još mnogo utakmica, možda će već na sledećoj igrati i biti dobar. Nemanja kao i bilo koji igrač mora da pokaže da ima kvalitet potreban za ovaj tim, a na treneru je da bira ko će da igra. Talenat je tu, nije sporan, međutim, potreban je i profesionalizam - rekao je tada Vinjati. 

Podsećamo, na meču sa Atalantu 3:0 (1:0) u  14. kola Serije A nije bilo srpskog reprezentantivca zbog svađe sa trenerom, dok je pre toga u gradskom derbiju protiv Juventusa, Radonjić ušao u igru u 60. minutu, a potom ga je Hrvat zamenio posle samo petnaestak minuta na terenu, nezadovoljan njegovim zalaganjem. 

Radonjić je karijeru je počeo u Partizanu, pa stigao do Rome, Empolija, a onda i Čukaričkog. Potom je eksplodirao u dresu Zvezde i za 12 miliona evra prešao u Marsej. Selio se na pozajmice u Hertu, Benfiku i Torino, a "bikovi" su ga letos otkupili za 1,7 miliona evra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija