• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2024

18:03

Barnli zapretio na "Enfildu", Liverpul surovo uzvratio!

Tanjug/AP

Fudbal

Barnli zapretio na "Enfildu", Liverpul surovo uzvratio!

Podeli vest

"Redsi" se vratili pobedom nakon debakla protiv Arsenala.

Nije se Liverpul proslavio prošle nedelje u derbiju protiv Arsenala. Četa Jirgena Klopa doživela je poraz u Londonu zbog čega je pobeda protiv Barnlija bila jedina opcija. Mučili su se "redsi", ali su golom Luisa Dijaza na startu drugog poluvremena prelomili meč i došli do trijumfa - 3:1 (1:1). 

Liverpul je poveo nakon pola časa igre preko Dioga Žote, ali je već do poluvremena Barnli uspeo da poravna golom O'Šea. Ipak, "redsi" su bolju igru uspeli da naplate u drugih 45 minuta. Prvo je Luis Dijaz u 51. vratio vođstvo domaćem sastavu, da bi Darvin Nunjez u 79. postavio konačan rezultat. 

Identičnim rezultatom Šefild je uspeo da slavi protiv Lutona u gostima i tako dođe do veoma bitnih bodova u borbi za opstanak protiv direktnog konkurenta - 3:1 (2:0). Četa Krisa Vajldera bila je raspoloženija od samog starta i već u 36. minutu golovima Arečara i MekEjta vodila sa 2:0. 

Foto: Tanjug/AP

 

Uspeo je Kris Moris na startu drugog poluvremena iz penala da smanji vođstvo gostiju, ali je Vini Suza samo desetak minuta kasnije overio trijumf "oštrica" u Lutonu. 

Totenhem je na svom terenu došao do tri buda u trileru protiv Brajtona - 2:1 (0:1). Bili su "galebovi" blizu velikog uspeha u Londonu, ali je četa Angea Postekoglua uspela da se "izvuče". 

Prvo je Sar u 61. minutu poravnao na 1:1, da bi u 96. golom Brenana DŽonsona "pevci" došli do čitavog plena. Strelac jedinog gola za Brajton bio je Paskal Gros u 16. minutu iz penala. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija