• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

21.02.2024

07:02

Srbin na udaru! Nemac opleo po Jovanoviću zbog penala! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

Srbin na udaru! Nemac opleo po Jovanoviću zbog penala! (VIDEO)

Podeli vest

Štoper Borusije Dortmund Mats Humels prozvao je srpskog sudiju Srđana Jovanovića zbog toga što je svirao penal za PSV iz Ajndhovena.

Prva utakmica osmine finala Lige šampiona na "Filips" areni završen je remijem 1:1, a fudbaler "milionera" grmi, kaže da je njegov tim oštećen zbog penala koji je srpski sudija dosudio u 55. minutu. 

Nemcima je Donijel Malen doneo prednost u 24. minutu, a onda je Luk de Jong izjednačio s pomenutog penala na početku drugog poluvremena. Upravo je Humels bio kriv za penal posle starta nad Malikom Tilmanom. Jovanović je pokazao na belu tačku, pa se konsultovao sa VAR sobom i ostao pri svojoj odluci.

Besan je posle utakmice bio Humels pa se oglasio na društvenoj mreži "X".

"Tviter je čekao na ovo. Tviter će da dobije. Kakav smešan penal protiv nas. Ponovo! Ne mogu da verujem da je doneta odluka kao ova ili kao protiv Čelsija i PSŽ-a u vreme kada imamo VAR“, napisao je Humels.

 

 

 

 

 

 

 

I trener Dortmunda Edin Terzić prokomentarisao je situacija koja je "zapalila" atmosferu. On je bio razočaran što srpski sudija nije spornu situaciju pogledao na ekranu.

- Sudija je procenio da je bio penal. Želeli smo da pogleda snimak, ali je bio siguran u svoju odluku, iako ja mislim da je to bila teška odluka - naveo je Terzić nakon utakmice. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija