• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.P.

27.02.2024

18:00

Široko! Vlahovićev sat vredi kao stan u centru Beograda! (FOTO)

reuters/Instagram

Fudbal

Široko! Vlahovićev sat vredi kao stan u centru Beograda! (FOTO)

Podeli vest

Srpski reprezentativac i fudbaler Juventusa Dušan Vlahović (24) često je u italijanskim, ali i našim medijima sinonim za stil kada je muška moda u pitanju. Napadač je poznat po elegantnim i skupocenim kombinacijama i aksesoarima kada je van terena, a ovoga puta najveću pažnju privukao je sat na ruci koji košta čitavo bogatstvo.

Strelac 15 golova u Seriji A ove sezone sada je obogatio svoju kolekciju satom "Rišar Mil", modelom u kombinaciji bele i boje trule višnje, a vredi impresivnih 350.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

"Ovaj crveno-beli model proizveden u dimenziji od 38.7mm x 47.5mm što ga čini jednim od najnošljivijih RM satova koji su do sada napravljeni. Prikazani model proizveden je u saradnji sa katarskim atletičarem Mutazom Baršamom. Isti model poseduje još jedan balkanski fudbaler, Miralem Pjanić. Bravo za naše fudbalere koji polako, ali sigurno zalaze u svet ultra-luksuznih satova", navodi se na Instagram profilu "sat_na_ruci" koji je specijalizovan za satove. 

Ne štedi Vlahović novac kada su u pitanju satovi koji vrede kao stan od 100 i više kvadrata u elitnim delovima Beograda.

Početkom ove godine, na ruci sjajnog srpskog fudbalera, viđen je još jedan ljubimac od istog proizvođača koji vredi 430.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

 

"Vlahović je nedavno bio u centru pažnje zbog "nautilusa 5712-1R" koji smo smatrali vrhuncem njegove kolekcije, ali nas je demantovao kupovinom novog sata", piše u opisu objave ove specijalizovane Instagram stranice.

Njegovu desnu ruku ranije su krasili uglavnom satovi marke "roleks", ali je nekadašnji igrač Partizana očigledno pronašao novu omiljenu marku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija