• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

27.02.2024

17:24

Ne pomažu ni milioni! Supruga poznatog fudbalera zgrožena!

printscreen instagram

Fudbal

Ne pomažu ni milioni! Supruga poznatog fudbalera zgrožena!

Podeli vest

Supruga fudbalera Al-Ahlija, Rijada Mareza, Tejlor Vord nije nimalo zadovoljna životom u Saudijskoj Arabiji.

Alžirski reprezentativac je devet godina proveo u Engleskoj gde je i upoznao svoju lepšu polovinu. Prvo je bio član Lestera, a zatim je potpisao za Mančester siti.

Međutim, minulog leta je krenuo stopama mnogih kolega i tako potpisao za Al-Ahli iz Saudijske Arabije.

Foto: EPA-EFE/STR

Rijad Marez

 

Ovaj transfer doneće mu mnogo novca, ipak njegova žena nije oduševljena životom u ovoj zemlji.

- Rekla sam mu odmah, da se plašim preseljenja u inostranstvo. Uvek sam živela u Mančesteru, da mi je neko pre pet godina rekao da ću se preseliti u Saudijsku Arabiju, ne bih mu verovala. Ovde je sve sasvim drugačije. Znam da postoji određeni konzervativizam, zato sam zvala da saznam koju odeću moja ćerka i ja možemo da obučemo za odlazak na bazen. Ipak, umesto toga rekli su mi: "Izvini, ali bazen je rezervisan samo za muškarce" - rekla je Tejlor Vord.

 

Nastavila je da priča o novim životnim izazovima i o tome koliko joj se ne sviđa što boravi u Džedi.

- Veoma je teško, život je ovde veoma drugačiji. Postoje trenuci kada mi se to ne sviđa, ali nemam drugog izbora. Bila sam šokirana kada mi je Rijad rekao da napušta Mančester.  Nismo se preselili u Španiju ili neku sličnu zemlju, to je zaista drugačiji način života. To sam shvatila kada su mi objasnili da je alkohol zabranjen - zaključila je supruga reprezentativca Alžira.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Široko! Vlahovićev sat vredi kao stan u centru Beograda! (FOTO)
Fudbal

Široko! Vlahovićev sat vredi kao stan u centru Beograda! (FOTO)

Srpski reprezentativac i fudbaler Juventusa Dušan Vlahović (24) često je u italijanskim, ali i našim medijima sinonim za stil kada je muška moda u pitanju. Napadač je poznat po elegantnim i skupocenim kombinacijama i aksesoarima kada je van terena, a ovoga puta najveću pažnju privukao je sat na ruci koji košta čitavo bogatstvo.

27.02.2024

18:00

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija