• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

03.03.2024

21:08

Novi problem u Minhenu! Bajern ostaje bez najboljeg igrača i to besplatno!

EPAIMAGES

Fudbal

Novi problem u Minhenu! Bajern ostaje bez najboljeg igrača i to besplatno!

Podeli vest

Džamal Musijala odbija da produži ugovor sa Bavarcima, Liverpul i Mančester siti vrebaju svoju šansu.

Problemima u Minhenu nema kraja... Nakon novog kiksa Bajerna protiv Frajburga, današnje pobede Leverkuzena koja je Bajeru donela 10 bodova prednosti na tabeli Bundeslige, čelnici bavarskog giganta suočavaju se sa novim mukama. Naime, kako prenose nemački mediji Džamal Musijala odbio je da potpiše novi ugovor i želja mu je da na leto ode u Premijer ligu. 

Musijala je prošle sezone zasijao u dresu Bajerna, ove sezone, kao i ostatak tima igra nešto slabije, ali je uprkos tome jedan od najboljih mladih igrača Evrope. Privukao je nemački reprezentativac pražnju velikana sa Ostrva i budući da u Minhenu ne cvetaju ruže voljan je da promeni sredinu. 

Nemački mediji dodaju da su Liverpul i Mančester siti u ovom momentu najbliži potpisu Džamala Musijale, ali detaljnijih informacija o tome nema. Navodi se da je u opticaju plata od 150.000 evra nedeljno kao i to da su predstavnici dva engleska kluba razgovarali sa Musijalinim agentima nakon utakmice Bajerna i Bajera. 

Foto: Tanjug/AP

 

Aktuelni ugovor Džamala Musijale važi do 2026. godine, ali je jasno da bi za sve u Bajernu, u slučaju da Nemac nastavi da odbija produžetak saradnje, prodaja bila najbolja opcija. Prema "Transfermarktu" Bavarci bi mogli da zarade preko 100.000.000 evra obeštećenja. 

Inače, Musijala je tokom karijere već nastupao u Engleskoj pošto je bio deo Sautemptonove fudbalske karijere, a potom je svoj razvitak nastavio i u Čelsiju pre nego što ga je 2019. godine otkupio Bajern za 200.000 evra.

Ove sezone Musijala je u svim takmičenjima odigrao 28 utakmica, postigao devet golova i zabeležio četiri asistencije. U dresu Nemačke odigrao je 25 utakmica i dva puta bio strelac, a očekuje se da nosi igru "pancera" na predstojećem Evropskom prvenstvu. 

Da stvar bude gora, po istom sistemu Bajern bi mogao da ostane i bez Alfonsa Dejvisa koji je čelnicima kluba poručio da tokom leta želi da bude prodat. Navodno, kanadski reprezentativac najbliži je dresu Real Madrida. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija