• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

10.03.2024

13:19

Emotivno kao nikad! Mihina deca i brat bodrili Zvezdu na Marakani (FOTO GALERIJA)

Instagram

Fudbal

Emotivno kao nikad! Mihina deca i brat bodrili Zvezdu na Marakani (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Dražen Mihajlović, mlađi brat legendarnog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, zajedno sa sinovima slavnog sportiste gledao je juče 172. večiti derbi!

Crvena zvezda i Partizan podelili su bodove (2:2), a u sjajnom derbiju uživo su iz svečane lože uživali i Dražen i Mihini srednji i najmlađi sin Dušan i Nikolas!

 

Sinovi su doputovali u Beograd da podrže klub za koji je njihov otac igrao i osvojio titulu evropskog šampiona 1991. godine.

 

 

Oni su se slikali ispred Marakane sa jednim navijačem koji je nosio Sinišinu sliku iz doba kada je igrao za klub iz Ljutice Bogdana, a onda podelili i sjajnu atmosferu sa stadiona, kao i detalje iz Zvezdinog muzeja među kojima je i slavni trofej.

Koliko je Miha voleo Zvezdu najbolje govori to što je odbio da igra protiv Zvezde 2002. Njegov tadašnji klub Lacio "izvukao" je Crvenu zvezdu za protivnika u drugom kolu Kupa UEFA, pa je zajedno sa Dejanom Stankovićem, svojim kumom odlučio da ne nastupi protiv voljenog kluba.

Siniša Mihajlović preminuo je 16. decembra 2022. u 54. godini posle teške borbe sa najtežim oblikom leukemije koja je trajala više od tri godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija