• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

11.03.2024

12:24

Partizan je oštećen! Nove kritike stručnjaka na račun sudije Ilića: Sve je iznenadio!

Starsportphoto

Fudbal

Partizan je oštećen! Nove kritike stručnjaka na račun sudije Ilića: Sve je iznenadio!

Podeli vest

Start Ksandera Severine na derbiju nije bio za drugi žuti karton - tvrdi sudijski analitičar Raka Đurović.

Navijači Partizana nisu jedini koji smatraju da je glavni igrač na terenu u 172. večitom derbiju bio sudija Pavle Ilić koji je podelio ukupno pet kartona - četiri žuta i jedan crveni. 

Bivši arbitar Zdravko Jokić smatra da elemenata za isključenje nije bilo, a sa njegovim mišljenjem se slaže i sudijski analitičar Raka Đurović.

- Nije bio start za drugi žuti karton. Sudije se uvek rukovode time da prekršaj za isključenje bude ubedljiv i siguran. Sve nas je iznenadila odluka sudije Ilića. Igrač Zvezde nije najbolje primio loptu pa je tokom građenja bilo kontakta. Nema dileme da kad udarite protivničkog igrača po licu da zaslužujete crveni karton, ali drugo je kad kroz građenje dođete bilo kog dela tela. Maksimalno je arbitar mogao da pokaže samo običan faul u korist Zvezde - rekao je Raka Đurović "Žurnalu". 

 

Kada je reč o startu Korejca Im Bom Hvanga nad Aldom Kaluluom u kontri Partizana podržao je Pavla Ilića i istakao da nije bilo mesta da se dosudi crveni karton. 

- Nije bilo elemenata za isključenje Hvanga. On je bio najbliži golu, ali važni su i ostali elementi. Dva saigrača su bila u punom trku i nisu gubila brzinu. Te situacije ne mogu da budu za crveni karton, posebno ako uzmemo u obzir mesto prekršaja. Apsolutno ispravna odluka sudije što nije isključio Hvanga - zaključio je Đurović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija