• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

14.03.2024

17:49

Horor! Fudbaler prvoligaša izboden i bačen u šumu!

Instagram printscreen

Fudbal

Horor! Fudbaler prvoligaša izboden i bačen u šumu!

Podeli vest

Golman kenijskog premijerligaša KCB-a Brajan Opijo Olango otet je i izboden, prenose tamošnji mediji!

Čuvar mreže je na sreću pronađen, mada nema detalja o tome kada i kako, ali svemu je prethodila višednevna drama u prestonici Kenije Najrobiju.

Olango je u petak na meču kenijske Premijer lige bio rezerva, a u subotu uveče je nestao nakon što je rekao ženi da ide da se nađe sa prijateljima.

Vest o nestanku proširila se dva dana kasnije, a klub i porodica pozvali su sve koji imaju bilo kakve informacije da im pomogne.

 

 

Pronađen je u utorak, ali ne u najboljem stanju! Kako je potrdio njegov stariji brat Kevin, otela su ga tri muškarca, dvojica Kenijaca i jedan Nigerijac. Strpali su ga u automobil, uzeli mu telefon, očistili bankovni račun i odvezli ga u šumu!

Na sreću, on je obavestio svoju suprugu da je u opasnosti pre nego što su mu uzeli telefon, pa je policija onda pratila taj telefon, ali ga nisu odmah našli jer su otmičari isključili uređaj.

Oni nisu tražili otkup niti bilo šta od porodice.

Brajan je zadobio posekotinu na levoj butini, ima povrede desnog ramena i glave i primljen je u bolnicu kako bi bio podvrgnut analizama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija