• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

14.03.2024

13:23

Jokić "srušio" internet! Provodi se u kafani, nazdravlja rakijom... (VIDEO)

Instagram

NBA

Jokić "srušio" internet! Provodi se u kafani, nazdravlja rakijom... (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je jedan od najčudnijih mečeva u sezoni u pobedi Denvera protiv Majamija 100:88.

Najbolji igrač lige završio je meč protiv Majamija sa samo 12 poena, 14 skokova i šest asistencija. Otkrili smo i zašto.

Pre utakmice je bio u kafani! Naravno, mala šala, Srbin je odigrao taman koliko je bilo potrebno da Nagetsi upiši novi trijumf, a pre utakmice jeste bio u kafani sa drugom iz reprezentacije i košarkašem Majamija Nikolom Jovićem, bratom Nemanjom i prijateljima.
 

Pojavila se fotografija, ali i video snimak, na društveni mrežama. Srpski centar je opet bio u majici sa natpisom "brate", u čast nedavno preminulog trenera Dejana Milojevića. Vidi se kako nazdravlja sa prijateljima kako i dolikuje - rakijom.  Posle ovog provoda je izašao na parket i sa ekipom rasturio Majami.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Magazin (@mamba_magazin)

 

 

 

 

Što se utakmice tiče, najefikasniji je bio Majkl Porter junior sa 25 poena, pratio ga je Eron Gordon sa 16, a Džamal Marej je dodao 14. U poraženom timu istakao se Bam Adebajo sa 17 postignutih poena, Džimi Batler je dodao 15, Nikola Jović je za 16 minuta na parketu ubacio samo tri poena. Majamiju je ovo bio četvrti poraz u nizu, trenutno se nalazi na osmoj poziciji Istočne konferencije i kako sada stvari stoje moraće da igra plej-in za mesto u doigravanju ove sezone.

Denver, koji već nedeljama vodi veliku bitku za prvo mesto na Zapadu lige,  trenutno ima skor 46-20, jedan odigran meč i jednu pobedu više od Oklahome (45-20). Na trećem mestu je Minesota sa učinkom 45 pobeda i 21 porazom.

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija