• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

18.03.2024

15:53

Saldanja udario na Piksija! Ovo se neće svideti selektoru Srbije! (FOTO)

shutterstock/Informer

Fudbal

Saldanja udario na Piksija! Ovo se neće svideti selektoru Srbije! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaler Partizana Mateus Saldanja žestoko je odgovorio selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju!

Selektor je danas održao konferenciju za medije uoči prijateljskih mečeva sa Rusijom i Kiprom 21. i 25. marta.

Kao i uvek, opširno je govorio na brojne teme 45 minuta, pa se dotakao i 172. večitog derbija odigranog pre devet dana (2:2).

Tom prilikom je rekao da će Zvezda biti prva, a Partizan drugi, što je na Instagramu prenela jedna stranica kojance bavi crno-belima.

Foto: Instagram

Komentar Saldanje na Piksijevu izjavu

 

Brazilskom fudbaleru je tu izjavu neko preveo, pa se on odmah oglasio u komentaru.

"On je gledao samo jednu utakmicu?", zapitao se Saldanja.

Piksi je, između ostalog, rekao i da ne zna kako je Partizan uopšte bio prvi.

- Bio je baš dobar derbi, jako mi se svideo, intenzitet, puno šansi, puno golova. Ne znam kako je uopšte Partizan bio do marta meseca na prvom mestu, jer je ogromna razlika u igračkom kadru. Nemerljiv roster. Zvezda će da bude prva, Partizan drugi. T je rešeno, o tome nemojte da mislite - rekao je Piksi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija