• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

04.04.2024

10:07

Komentator pao u trans! Englez van sebe zbog Tadića (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Komentator pao u trans! Englez van sebe zbog Tadića (VIDEO)

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Srbije i fudbaler Fenerbahčea Dušan Tadić oduševo je engleskog komentara.

Fudbaleri Fenerbahčea dočekali su Adanu u 31. kolu prvenstva Turske i slavil  sa 4:2. Fener je poveo golom Đikua u 17. minutu, izjednačio je Baloteli u 25, da bi prednost domaćinu vratio Džeko golom u 51. minutu. Prelomni trenutak desio se u 70. minutu, a u glavnoj ulozi bio je Dušan Tadić.

Iskoristio je nesmotrenost čuvara mreže i odbrambenih fubalera protivničkog tima, pa udarcem sa oko 50-ak metara od gola levom nogom pogodio mrežu.

Magija Srbina oduševila je i engleskog komentatora, koji je pao u trans. Pogledajte remek-delo Srbina i kako je ragovao Englez!

 

 

 

 

Dušan je posle utakmice bio iskren, oduševljen je golom, ali mu je pobeda bitnija.

- Nikad nisam dao gol sa tolike udaljenosti u karijeri. Ovo mi je prvi put. Nije to nešto što doživljavate veoma često. Najvažnije je ipak da smo uzeli tri boda, da smo dobro odigrali. Učinili smo da naši navijači budu srećni - rekao je Dušan, koji je odmah reagovao posle poruke prvog čoveka Fenera Ali Koča da želi titulu posle haosa koji se desio pre dve nedelje u meču sa Trabzonom.. 

Tim iz Istanbula vodi žestoku borbu za titulu sa gradskim rivalom Galatasarajem, koji ima dva više na sedam kola do kraja. Podsećamo, dve nedelje prošlo je od haosa na Crnom Moru. Huligani Trabzona tada su napali fudbalere Fenera, pošto su oobedili 3:2, a  samo pukom srećom neko nije izgubio život, jer su navijači noževima krenuli na igrače.  Fener je barem za sada, odustao od ideje da se takmiči u nekom drugom šampionatu u Evropi, dok je Trabzon kažnjen sa šest utakmica pred praznim stadionom.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija