• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.04.2024

08:15

Novi udarac za porodicu Mihajlović! Arijana slomljena: Ode još jedan deo mog srca

printscreen instagram

Fudbal

Novi udarac za porodicu Mihajlović! Arijana slomljena: Ode još jedan deo mog srca

Podeli vest

Velika tragedija zadesila je Arijanu Mihajlović, udovicu našeg legendarnog fudbalera Siniše Mihajlovića.

Siniša je pre skoro dve godine preminuo posle duge borbe sa leukemijom, a sada je Arijani preminuo i otac.  Ona se oglasila na društvenim mrežama posle novog bolnog udarca.

Ostavila je Arijana nekoliko fotografija sa ocem na Instagram profilu i oprostila se emotivnom porukom.

"Sa tobom ode još jedan deo mog srca. Počivaj u miru, tata", napisala je Arijana Mihajlović. 

 

 

 

 

Pre samo nekoliko dana je ćerka Siniše Mihajlović, Virdžinija (25), sve obradovala vestima da čeka drugo dete s italijanskim fudbalerom iz redova Đenove Alesandrom Voljakom (25) i da će se zvati Leone Siniša, po legendarnom dedi. Leone na italijanskom znači lav, a lepa brineta objasnila je zašto je kombinovala dva moćna imena.

Foto: Instagram

Virdžinija mihajlović trudna

 

- Izabrali smo ime Leone Siniša jer je meni ime Leone uvek bilo omiljeno i svidelo mi se kako zvuči spojeno sa Siniša. Moj tata je uvek bio lav. Brat mi je zabranio da sin nosi samo ime Siniša, jer hoće da njegov sin jednog dana bude Siniša Mihajlović, pa će naše dete biti Leone Siniša Voljako. Vidi se stomak, već sam u četvrtom mesecu. Leone Siniša će stići sredinom septembra. Alesandro mi je 5. januara napisao poruku da je sanjao da drži dete u naručju i ubrzo sam saznala da sam trudna - rekla je Mihina ćerka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija