• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

17.05.2024

16:02

Spektakl na Marakani! Besplatan ulaz na proslavu titule!

Starsportphoto

Fudbal

Spektakl na Marakani! Besplatan ulaz na proslavu titule!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je navijače da će ulazak na meč protiv Čukaričkog, 25. maja od 19 časova, kad će biti proslavljena sedma uzastopna titula prvaka države, biti slobodan za sve navijače crveno-belih.

Dok se spremaju za finale Kupa Srbije protiv Vojvodine sledećeg utorka, klub iz Ljutice Bogdana već planira proslavu šampionske titule meč nakon toga. Tada su odlučili da otvore kapije stadiona "Rajko Mitić" i puste slobodan ulaz za sve verne pristalice aktuelnog prvaka.

"Crveno-beli su i tokom sezone 2023/24 imali sjajnu podršku 12. igrača. Zvezdaši su u stopu pratili prvotimce našeg kluba, koji su ih radovali prikazanim igrama i usrećili ih osvajanjem 35. šampionske titule u istoriji kluba. Crvena zvezda je nastavila dominaciju, a pune tribine protiv Čukaričkog u poslednjem kolu nacionalnog prvenstva bi na pravi način zaokružile još jednu uspešnu sezonu. Na pobedničkom postolju će svi zaljubljenici u crveno-bele boje moći da vide i šefa stručnog štaba Vladana Milojevića, koji se u decembru 2023. godine vratio na Marakanu i nastavio da niže uspehe u voljenom klubu. Zvezdaši, vidimo se na Marakani", poručili su crveno-beli.

Foto: Starsportphoto

 

Izabranci Vladana Milojevića trenutno se nalaze na prvoj poziciji tabele Superlige Srbije sa 93 boda, 19 više u odnosu na Partizan koji je odmah iza njih. 

Iz kluba poručuju da na tribinama žele da vide što više navijača, kako bi zajedno proslavili sedmu uzastopnu, a 35. po redu titulu prvaka države u istoriji kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Stojić za Informer: Zvezda je uzela sve najbolje iz regiona
Crvena zvezda

Stojić za Informer: Zvezda je uzela sve najbolje iz regiona

Crvena zvezda je u poslednjih pet godina pokupila sve najbolje klince iz Srbije i okruženja, pa ne čudi što je u crveno-belom dresu u utakmici protiv Napretka (4:0) prodefilovalo terenom čak desetorica igrača koji mogu da budu bonusi, kaže za Informer fudbalski analitičar Ranko Stojić.

17.05.2024

14:28

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Umrla Tereza Vuk u 47. godini
Kultura

Umrla Tereza Vuk u 47. godini

Za svoju poslednju knjigu "Zašto moj đavo ima krila", Vukova je bila nominovana za najbolji roman u protekloj godini. Bila je i autorka knjiga "Creepiatria" i "Columniatria", a pisala je i kolumne.

18.06.2024

09:13

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija