• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

14.06.2024

09:52

Rival Srbije tražio pomoć gatare! Foden pred EURO išao kod vračare koja viđa duhove i mrtve ljude

EPA

Fudbal

Rival Srbije tražio pomoć gatare! Foden pred EURO išao kod vračare koja viđa duhove i mrtve ljude

Podeli vest

Reprezentativcima Engleske posebno je stalo do uspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, do te mere da su pomoć tražili i od "viših sila".

Dva dana deli nas od istorijske utakmice za reprezentaciju Srbije! "Orlovi" se nakon više od dve decenije čekanja vraćaju na Evropsko prvenstvo, a rival u prvom kolu grupne faze biće - Engleska. Četa Gereta Sautgejta u Nemačku je doputovala sa epitetom apsolutnog favorita, ne samo za duel protiv Srbije, već i za osvajanje čitavog turnira. Ipak, pritisak koji stiže sa Ostrva očigledno utiče na sve Gordi Albione...

Uoči odlaska u Nemačku, jedan od najboljih fudbalera Engleske - Fil Foden, posetio je gataru. Navijači na Ostrvu mnogo očekuju od zvezde Mančester sitija, brzonogi ofanzivac teško se nosi sa pritiskom zbog čega je sa svojom izabranicom otišao u posetu mističarki Kloi Smoit, piše engleski "The Sun". 

Fil Foden je želeo da mu Kloi Smit otvori tarot kako bi videla njegovu budućnost, posebno na Evropskom prvenstvu. Izvor blizak fudbaleru istakao je da je mističarka bila zadovoljna energijom koju je širio as Mančester sitija i dodala da ga čeka sreća u budućnosti. 

Foto: EPA

 

"Nadajmo se da mu je Kloi rekla da se fudbal vraća kući. Fil se bori sa svojim osećanjima i želeo je da vidi da li Kloi može da mu otkrije šta ga čeka u budućosti. Mnogi veliki fudbaleri provode vreme radeći vizuelizacije pre utakmica u nadi da će to pomoći. Ako ih to opušta i čini da se osećaju dobro, to može samo pozitivno da utiče", otkrio je izvor blizak Filu Fodenu. 

Naime, Kloi Smit je poznata mističarka na Ostrvu. Ona je odlučila da se gatanju posveti nakon što je videla duh svoje bake na sahrani pre četiri godine. Na startu svoje "karijere" radila je besplatno, ali je u poslednje vreme usluge počela da naplaćuje uz opravdanje da zbog posla po kući "viđa anđele i mrtve ljude"...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija