• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

18.06.2024

13:52

Lepe vesti u taboru Srbije! Golman postao otac dok je na EURO

printscreen instagram

Fudbal

Lepe vesti u taboru Srbije! Golman postao otac dok je na EURO

Podeli vest

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Đorđe Petrović dobio je ćerkicu i to dok je sa državnim timom u Augzburgu na Evropskom prvenstvu.

Njegova superuga Đina porodila se sinoć i na svet donela devojčicu. Prijatelji su im čestitali, a ona je neke od tih čestitiki podelila na društvenoj mreži instagram. Novopečeni tata trenutno nema vremena za slavlje, jer se ekipa vratila iz Gelzenkirhena u Augzburg i sprema se za utakmicu za Slovenijom, koja će biti odigrana prekosutra od 15.00 časova u Minhenu. 

Foto: printscreen instagram

 

 

Petrović i njegova lepša polovina su se venčali početkom ove godine, a kada je potpisao za Čelsi, britanski mediji su izveštavali da u Premijer ligu stiće još jedna lepotica, misleći na njegovu suprugu. 

Foto: printscreen instagram

 

Čuvar mreže ima 24 godine i ovo mu je prvo dete. Za njega je ovo svakako sjajan životni period, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Od 2023. godine oženio se, dobio dete, ali i prešao u Čelsi za 16 miliona evra.

Foto: printscreen instagram

 

 

Čelnici fudbalskog saveza Srbije biranim rečima pričaju o njemu. Vide u Petroviću budućnost srpskog fudbala, kada je reč o poziciji na golu. Na ovom Evropskom prvenstvu nije za sada dobio šansu da brani i male su šanse i da hoće. Dosadašnji prvi golman Vanja Milinković Savić je sklonjen, a protiv Engleza je branio Predrag Rajković. Ostale su još dve utakmice u grupi, pa ćemo videti za koga će se selektor odlučiti. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija