• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

20.06.2024

09:29

Udri Srbijoooo, idemooo, s verom u Boga... Navijači u transu

Peđa Milosavljević

Fudbal

Udri Srbijoooo, idemooo, s verom u Boga... Navijači u transu

Podeli vest

Navijači Srbije na društvenim mrežama ne gube nadu, puni su optimizma pred utakmicu sa Slovenijom u drugom kolu Evropskog prvenstva (15.00) u Nemačkoj.

"Orlovi" od 15 časova (RTS1, Arena Premium 1) na "Alijac areni" u Minhenu igra protiv "zmajčeka" i pobeda bi bila veliki korak ka plasmannu u drugi klug takmičenja.

Slovenija u meč ulazi sa bodom posle remija 1:1 protiv Danske, dok je Srbija bez boda, jer je na startu poražena od Engleske (1:0). Selektor je najavio povratak Dušana Tadića u prvi tim što je navijače posebno obradovalo, ali je i istako da nismo favoriti, mada tako kladionice na smatraju kvota na Srbiju je 1,9, dok je pet na pobedu Slovenije.

- Nismo favoriti! Vi ste krenuli super, svojili ste bod i što bi mi bili favoriti? Teška utakmica, zaista mislim da je Slovenija jaka... Ko god mislio da je Slovenija laka taj se vara. Izuzetno disciplinovana ekipa, motivisana, Matjaž Kek odličan trener, igrači takođe. Ekipa koja zaista može svakome da napravi problem. Mi sa naše tačke gledišta želimo i možemo da pobedimo Sloveniju i radimo sve na tome da vas pobedimo jer su nam potrebni bodovi.a verujem u moje momke, u reprezentaciju i verujem da možemo do pobede, a to nije potcenjivanje Slovenije. Izuzetno cenim i poštujem kako igraju - kazao je selektor Srbije.

Foto: Peđa Milosavljević

Selektor Srbije Dragan Stojković

 

Navijači veruju u "orlove", traže od njih da se bore, da odigraju najbolje što mogu i ne sumnjaju u pobedu: "Možete vi to momci", "Srećno orlovi, verujemo u vas", "Udri Srbijooo mi možemo", "Pokažite zube nisu ni slovenci loši", "Pobeđujemo ako Bog da", "S verom u Boga za krst i otadžbinu", "Mora pobeda, zatvorite Šeška i sve će da bude dobro, vreme je došlo da se prođe grupa","Ajmooo", "Samo se borite kao da vam je poslednja utakmica pa šta bude biće", samo su neki komentari navijača na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija