• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2024

19:31

Dva srpska reprezentativca u najlošijem sastavu Evropskog prvenstva!

profimedia

Fudbal

Dva srpska reprezentativca u najlošijem sastavu Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije nije se proslavila na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, a renomirani italijanski medij "Gazeta delo Sport", objavio je prvu postavu najvećih razočaranja na EURO2024, a na spisku su i dva naša fudbalera.

Nisu poštedili u svom tekstu zvezde takmičenja starog kontineta, a Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović našli su se u ovom društvu.

Za nekadašnjeg igrača Lacija, a sadašnju uzdanicu Al-Hilala napisali da se uopšte nije pojavio na Evropskom prvenstvu, te da je došao njegov dubler.

"Srpski Milinković-Savić se izgubio u arapskoj pustinji. Njegov kaskaderski dubler bio je Sergej sa Evropskog prvenstva. Uzorna tržišna priča: ako se prepustite mamljenju novca, ako mislite da je novac vredan rizika od pada tempa i konkurentnosti, onda vam veliki reprezentativni turniri ispostavljaju račun. Postoji samo jedan Kante", piše "Gazeta delo Sport".

 

 

Nisu imali ni lepe reči za najboljeg napadača Serije A, Dušana Vlahovića.

"Koji je pravi Vlahović? Još uvek nije shvaćeno. Ovaj Euro 2024 je bio fantastičan. Protiv Slovenije ga je zamenio Jović, a igrač Milana je postigao gol za izjednačenje. Protiv Danske je zamenio Ilića i nije promenio tok remija 0:0. Loše građenje, što je takođe video i primetio i novi trener Juventusa Tijago Mota", navodi čuveni medij.

Pored njih dvojice, svoje mesto su dobili i : Dominik Livaković(Hrvatska), Đovani di Lorenco(Italija), Andre Silva(Portugal),Rjan Portues(Škotska), Endrju Robertson(Škotska), Marselo Brozović(Hrvatska), Džud Belingam(Engleska), Anotan Grizman(Francuska) i Usman Dembele(Francuska).

Podsetimo, Srbija je takmičenje završila posle grupne faze sa samo dva boda i jednim postignutim pogotkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52