• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.07.2024

15:04

Ovo mnogi nisu znali! Predsednik Reala se obratio Zidanu zbog Mbapea! Dragi moj Zizu...

tanjug/ap

Fudbal

Ovo mnogi nisu znali! Predsednik Reala se obratio Zidanu zbog Mbapea! Dragi moj Zizu...

Podeli vest

Španija je na nogama, navijači Real Madirda su u transu, a Kilijan Mbape je nova udarna igla "kraljevksog kluba". Predsednik španskog giganta, Florentino Perez, sija od sreće i nije propustio priliku da svetu otkrije tajnu vezanu za sjajnog Francuza i njegovog čuvenog zemljaka Zinedina Zidana!

Više od 85.000 ljudi došlo je na "Santjago Bernabeu" da poželi dobrodošlicu doskorašnjem asu PSŽ-a, a osim što je Kilijan dobio ovacije, orilo se iz sveg glasa “Florentino, Florentino!”.

Osim desetine hiljada duša, Mbapea je dočekao i legendarni Zinedin Zidan, a Perez je rešio da obelodani informaciju koja je iznenadila mnoge.

- Ovo je veoma važno dragi moj Zizu, jer ima 12 godina kako si pozvao jedno dete da nas obiđe. To dete je danas ovde sa nama. Poželimo dobrodošlicu Kilijanu Mbapeu… Želim da znaš da nam je tvoja ljubav prema Realu dala snage da premostimo sve prepreke i dovedemo te u ovaj klub. Ali stvari koje se dešavaju na ovom stadionu teško se mogu objasniti. Mi, "madridisti", mi znamo da se sve to dešava zbog toga što ovaj dres nikad ne odustaje, a ovi navijači će sa tobom biti do samog kraja. Ti si svoj san ostvario jer nisi odustajao. Ovde si jer si to želeo. Dragi Kilijane, hvala ti na trudu koji si učinio, a koji mnogi ne mogu ni da zamisle -  poručio je jedan od najuspešnjijih sportskih funckionera svih vremena.

 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

Alfa i omega kluba, koji je aktuelni šampion La lige i Lige šampiona, nije skidao osmeh sa lica, a navijačima se obratio sav ushićen.

- Navijači Real Madrida, vi ste srce ovog kluba i znate dobro šta je Real. Mi nemamo drugog izbora, moramo da nastavimo da hranimo taj mit u ovom predivnom hramu, a on je i sada spreman na ono što je bilo pre i što će biti posle.  Verujte, biće ovo stadion na kome će da igraju najbolji fudbaleri na svetu - poručio je Perez.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija