• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J

23.07.2024

15:44

Amerikanci razočarani! Mesi propušta utakmicu sezone

Tanjug/AP Photo

Fudbal

Amerikanci razočarani! Mesi propušta utakmicu sezone

Podeli vest

Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera u istoriji, propustiće Ol star utakmicu MLS lige zbog povrede zadobijene u finalu Kupa Amerike.

Argentinac je u borbi za trofej protiv Kolumbije morao da napusti teren u drugom poluvremenu, a povreda skočnog zgloba je naterala čelnike Intera iz Majamija na odluku da on propusti revijalni susret između najboljih igrača američke i meksičke lige koja je na programu između srede i četvrtka u Ohaju.

Mesijeva zamena na Ol star meču će biti igrač sa naših prostora, Hrvat Petar Musa koji nastupa za ekipu Dalasa.  Pored njega, gledaoci će ostati uskraćeni za nastup još jednog legendarnog fudbalera, pošto je klub izdao saopštenje u kom se navodi da Luis Suarez takođe neće biti u prilici da se nađe na pomenutoj utakmici, a ističu da bivši tandem Barselone na terenu možemo očekivati u duelu sa Pueblom iz Meksika, u okviru Kupa koji je na programu 28. jula. 

Foto: profimedia

Lionel Mesi se povredio u finalu Kupa Amerike

 

Nastaviće kasnije Inter borbu u MLS ligi, a Mesi je u dosadašnjih 12 odigranih utakmica postigao isto toliko pogodaka i na svoj konto dodao devet asistencija. Urugvajski napadač je na šest mečeva više postigao identičan broj golova, dok je u pet navrata upošljavao saigrače, koji su njegovo dodavanje pretvarali u pogodak.

Vlasnik osam zlatnih lopti se na nedavno završenoj Kopa Americi po drugi put okitio zlatom i tako osvojio treće veliko takmičenje u nizu (Kopa Amerika 2021. i Svetsko prvenstvo 2022), što ga je dodatno učvrstilo na vrhu fudbalskog Olimpa. 

Suarez se sa druge strane nije proslavio na takmičenju koje je održano u Sjedinjenim Američkim Državama, te je sa selekcijom Urugvaja zaustavljen od strane Kolubmije u polufinalu, ali su u borbi za treće mesto nakon penal serija bili bolji od najvećeg iznenađenja turnira - Kanade. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

RGZ razotkriva: Kako se dezinformacijama sabotira borba protiv korupcije
Politika

RGZ razotkriva: Kako se dezinformacijama sabotira borba protiv korupcije

Republički geodetski zavod ovjavio je danas na društvenoj mreži "Iks" izdao saopštenje u kojem, kako se navodi "informiše javnost o nastavku tendencioznog i manipulativnog izveštavanja koje naručuju interesne grupe preko lista „Nova ekonomija“, podrivajući reforme i borbu protiv korupcije u sektoru upravljanja nepokretnostima.

23.07.2024

16:37

TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada!
Live TV

Svet je uveliko u Trećem svetskom ratu! NATO je danas zapravo jači nego ikada!

NATO je objavio da je trenutno više od pola miliona vojnika u povišenoj pripravnosti. Proslavili su 75 godina osnivanja i sve što su rekli u Vašingtonu palo je u senku jer je došlo do pokušaja atentata na Trampa. Rusija je ponovo u prvom planu targetirana kao najveći neprijatelj po više osnova. Na ovu temu u "Info danu" govorili stručnjak za bezbednost Ratomir Antonović i Mina Zirojević sa Instituta za uporedno pravo.

23.07.2024

16:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija