• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

23.08.2024

14:42

Fudbaleru stalo srce za vreme meča! Horor scena na terenu (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

Fudbaleru stalo srce za vreme meča! Horor scena na terenu (VIDEO)

Podeli vest

Užasna situacija desila se tokom utakmice koju su Sao Paulo i Nasional odigrali u osmini finala Kopa Libertadores kada se odbranbeni igrač urugvajskog tima Huan Izkuiredo srušio na teren, pošto doživeo srčani zastoj.

Ovo se desilo u 84. minutu utakmice koju je Sao Paulo dobio rezultatom 2:0. Publika je zanemela, lekari su hitno reagovali, Huan Izkuiredo je odmah prebačen u bolnicu.

Prema prvim informacijama bio je životno ugrožen, ali njegovo stanje je sada stabilno, prenose tamošnji mediji.

Predsednik Nasionala, Alehandro Balbi, dao je izjavu za El Pais i naveo da je reč manjem srčanom udaru.

- Infarkt je isključen, reč je o manjem srčanom udaru. Doktori kažu da, s obzirom na to da je sportista i mlad, postoji šansa da se sve vrati u normalu kada je u pitanju karijera. Doktori moraju da čekaju da efekti anestetika prođu, a zatim će početi sve vrste procena: neuroloških i srčanih - rekao je on.

Izkuiredo je u karijeri igrao za Sero, Penarol, Montevideo, Atletiko San Luis i Liverpul iz Montevidea.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija