• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

26.08.2024

07:54

Kritikovali su me! Realov vunderkind postigao gol, pa otvorio dušu!

Tanjug/AP

Fudbal

Kritikovali su me! Realov vunderkind postigao gol, pa otvorio dušu!

Podeli vest

Brazilac Endrik je debitovao na "Santijago Bernabeu" za Real Madrid i odmah se upisao u strelce u pobedi svog tima nad Valjadolidom (3:0).

Tako je sa 18 godina i 35 dana, postao je najmlađi strani igrač u istoriji koji je dao gol za "kraljevski klub".

Mladi Brazilac nije krio zadovoljstvo, a posle meča je dao emotivnu izjavu.

- Mislim da smo svi srećni. Igrali smo, a naše porodice su gledale. Moja zna koliko sam radio i propatio, kao što su i oni. Ljudi su me kritikovali, kao i moju porodicu, devojku… Svi smo prošli kroz mnogo toga, a živetu u ovom trenutku je divota - rekao je Endrik za klupsku televiziju.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Dodao je da je maštao o ovom momentu.

- Presrećan sam, ostvario sam san. Već sam igrao na ‘Bernabeuu’ sa državnim timom Brazila, dao gol… Ali to nije bilo sa Real Madridom - zaključio je mladi napadač.

Endrik je u Real Madrid stigao iz Palmerijasa, a za reprezentaciju Brazila već je nastupio 10 puta i postigao tri gola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija