• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

27.08.2024

18:06

Ogroman peh za Srbiju! Piksi ostao bez jedinog beka!

Tanjug/AP

Fudbal

Ogroman peh za Srbiju! Piksi ostao bez jedinog beka!

Podeli vest

Aleksa Terzić će četiri nedelje biti van terena zbog povrede butnog mišića.

Početkom septembra reprezentaciju Srbije očekuje pakleno težak zadatak u Beogradu kada će na "Marakani" gostovati novopečeni šampion Evrope - Španija. Uprkos tome, selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi rešio je da izmeni značajan deo tima koji je nastupao na Evropskom prvenstvu, a posao Srbije danas je postao još teži. 

Naime, jedini levi bek na spisku - Aleksa Terzić, zbog povrede neće biti u prilici da se odazove pozivu selektora Stojkovića. Bek Salcburga se povredio u 26. minutu u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kijevskog Dinama. Pokušao je nekadašnjii đak Crvene zvezde da nastavi meč, nije mogao, zbog čega je morao van igre nekoliko minuta kasnije. 

U najavi revanša protiv Dinama, trener Salcurga - Pepijin Linders, saopštio je da Aleksu Terzića očekuje nešto duža pauza. 

- Nažalost, Terzić neće moći da igra zbog povrede butnog mišića. Trebalo bi da pauzira barem četiri nedelje - poručio je Linders. 

Foto: profimedia

 

Aleksa Terzić bio je u planovima selektora i za Evropsko prvenstvo, ali je i tada u finišu sezone ispao iz kombinacije zbog povrede. Tokom selektorskog mandata Dragana Stojkovića bek Salcburga šest puta je nosio dres reprezentacije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Radovan Višković povređen u udesu kod Šekovića
Politika

Radovan Višković povređen u udesu kod Šekovića

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković i dva lica povređeni su danas u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mestu Tišča kod Šekovića, a niko od povređenih nije životno ugrožen, potvrđeno je u Policijskoj upravi Zvornik.

27.08.2024

17:41

TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu!
Live TV

Kainov bratoubilački pečat ostao je na mnogim Ukrajincima! Satana sa Zapada bori se protiv ono malo Hristove istine koje je ostalo u svetu!

Nikada žešći ruski napadi po dubini Ukrajine. Kinžal je postao kao "dobar dan". Došlo je do tog stepena mržnje između dva naroda da će decenije biti potrebne da se vrate saradnji. U emisiji "Otvoreni studio" gostovali su pravoslavni publicista Ranko Gojković i Dragan Vasiljković ispred fondacije "Kapetan Dragan". Oni su govorili o svim aktuelnim geopolitičkim temama.

27.08.2024

19:51

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija