• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

29.08.2024

13:30

Ovo je katastrofa, ali verujemo Stanoju! "Grobari", izvinite! Fudbaleri Partizana u očaju (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Ovo je katastrofa, ali verujemo Stanoju! "Grobari", izvinite! Fudbaleri Partizana u očaju (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana Bibars Natho, Nihad Mujakić i Ksander Severina očajni su nakon eliminacije iz Evrope.

Klub iz Humske ponovo je završio evropsku sezonu već u avgustu i po drugi put zaredom neće igrati u grupnoj fazi nekog UEFA takmičenja.

Crno-beli su sinoć u gostima, kao i u Beogradu prošle nedelje, ponovo poraženi od Genta sa 1:0 (0:0) u plej-ofu za Ligu konferencija, pa su se na taj način neslavno oprostili od međunarodne scene. Da stvar bude još gora, ispisali su i negativan rekord, pošto su prethodno eliminisani u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, što im se nikada u istoriji nije dogodilo.

Natho je za klupski sajt nakon poraza rekao da veruju treneru Aleksandru Stanojeviću.

- Nema se šta dobro reći. Imamo mnogo stvari da uradimo da možemo da dokažemo da vredimo. Verujemo treneru i stručnom štabu, uradiće šta treba da se pokažemo naredne sezone, ali u ovom momentu zavisi od nas igrača, moramo da se potrudimo - rekao je Natho.

Mujakić je bio brutalno iskren i naglasio da je utakmica u Superligi protiv Vojvodine u nedelju (21.05) prilika da se bar malo iskupe za eliminaciju.

- Veliko razočaranje, velika tuga. Iskoristio bih priliku da se koliko toliko izvinim navijačima. Nedostaje nam publika generalno, ali na kraju krajeva sve se svodi na nas. Ovo što se desilo je katastrofa. Nema druge nego da se fokusiramo na ligu, u nedelju mora biti u našu korist, da koliko toliko opravdamo ugled kluba - jasan je Mujakić, dok je Severina dodao da moraju uraditi sve da osvoje Superligu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav! (VIDEO)
Live TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav! (VIDEO)

Anastasija Đ. bivša devojka Uroša Blažića svedočila je prošle godine u Smederevu. Ona je počela da se zabavlja sa njim nakon što je prestala da radi kod njega. Veza je trajala svega nekoliko meseci. Prvih mesec dana, veza je bila lepa, ali kasnije je počela da ga se plaši. On je, prema njenim rečima držao pištoj ispod jastuka i jednom prilikom joj pretio da će da je udari. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su primarijus patolog i stalni sudski veštak Radoslav Radosavljević i specijalista sudske medicine i stalni sudski veštak Ljubiša Božić.

29.08.2024

09:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28