• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

02.09.2024

09:53

Raspad sistema u Lisabonu! Benfika pred okršaj sa Zvezdom ostala bez jednog od ključnih igrača! (FOTO)

Reuters

Fudbal

Raspad sistema u Lisabonu! Benfika pred okršaj sa Zvezdom ostala bez jednog od ključnih igrača! (FOTO)

Podeli vest

Nakon iznenadnog rastanka sa trenerom Rodžerom Šmitom, uprava Benfike odlučila je da proda svog najboljeg napadača, talentovanog Brazilca Markosa Leonarda, saudijskom Al Hilalu za neverovatnih 40 miliona evra, prema informacijama poznatog insajdera, Fabricija Romana.

Leonardo, koji je u Benfiku stigao pre samo šest meseci iz Santosa, brzo se dokazao kao ključni igrač. Na 17 utakmica postigao je osam golova, uključujući i jedan u tekućoj sezoni, što je dodatno pojačalo šok među navijačima zbog njegovog odlaska.

Ovaj potez donosi ozbiljno pojačanje za Al Hilal, gde će Leonardo igrati zajedno sa zvezdama poput Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića.

Njegovim dolaskom, saudijski klub dodatno jača već impresivan sastav koji uključuje imena kao što su Jasin Bono, Kalidu Kulibali, Žoao Kanselo, Renan Lodi, Ruben Neveš, Nejmar, i Malkom.

Pitanje koje sada visi nad Benfikom je kako će klub reagovati na ovu situaciju. Rok za registraciju igrača u Ligi šampiona zatvara se 3. septembra, a Benfika ima samo nekoliko dana da pronađe adekvatnu zamenu.

Prvi meč grupne faze igraju 19. septembra protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić", što dodatno komplikuje situaciju za portugalskog giganta. Hoće li Benfika uspeti da se oporavi i osigura pojačanje, ili će ovaj neočekivani transfer ozbiljno ugroziti njihove ambicije u Evropi?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija