• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

04.09.2024

15:42

Bogdanović: Igrači neće da igraju za sujetnog Piksija, Džajić kao Bajden!

Miloš Rafailović

Fudbal

Bogdanović: Igrači neće da igraju za sujetnog Piksija, Džajić kao Bajden!

Podeli vest

Poznati fudbalski analitičar Rade Bogdanović u svom stilu je opleo po selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju, a nije štedeo ni ostale funkcionere Fudbalskog saveza Srbije, pre svega predsednika Dragana Džajića.

Bogdanović je, gostujući na "BlicTV", govorio o trenutnoj situaciji u našem nacionalnom timu, pošto glavne zvezde nisu na raspolaganju Stojkoviću za utakmice protiv Španije i Danske.

Selektor je u ponedeljak na konferenciji za medije za svakog od momaka koji nisu u timu istakao da su mu dostavili razloge zbog čega nisu u timu, da bi u nekoliko navrata ponovio da je za javnost najbolje fudbalere da pita.

Već dugo se spekuliše da reprezentativci ne žele da sarađuju sa Stojkovićem, a to mišljenje deli i Bogdanović, koji smatra da se iza izostanaka Mitrovića, Vlahovića i Sergeja Milinković-Savića ne kriju nikakve povrede, već da je u pitanju jednostavno bojkot kormilara nacionalnog tima.

- Razlog što nisu tu je nezadovoljstvo selektorom i zato nisu hteli da dođu da igraju. Možda Vlahović ne želi da igra desnog veznog, kao što je igrao za reprezentaciju. Meni je bilo nelogično da selektor posle tri godine promeni prvog golmana na EP. Obrazloženje je bilo šturo. Ništa nismo dobili posle tog takmičenja - kaže Bogdanović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Rade Bogdanović

 

Nastavio je bivši fudbaler Atletiko Madrida i Verdera u sličnom tonu.

- Bilo bi korektno da se izašlo sa izjavom. Ono na aerodromu je bilo u prolazu i bez respekta prema fudbalskoj Srbiji. Ovih šest fudbalera koji nisu tu, mislim da nisu hteli da igraju. Izmislili su razlog. Privatan razlog? Igraš protiv prvaka Evrope - dodaje Bogdanović.

Poznati analitičar kaže da su pojedina dešavanja u FSS - komična.

- Stojković je rekao da oni koji iskoriste šansu na ovim utakmicama imaju zabetoniran status u reprezentaciji. Ako bude napravio rezultat i ostao u svom sedlu, mislim da će to da bude tako zbog njegovog stava i sujete. Za mene, jako komična situacija.

Foto: Peđa Milosavljević

Prozvan: Dragan Stojković Piksi

 

Predsednika FSS Dragana Džajića uporedio je sa Džoom Bajdenom, a izneo je i svoje predloge ko bi mogao da preuzme FSS.

- Evo, Džo Bajden se neće kandidovati. On (Džajić, prim.aut.) je naš Bajden. Ima 78 godina, vreme mu je da ide. Ako ima morala i poštenja. Idealni kandidati bili bi Nemanja Vidić, Vladimir Jugović... Sijaset njih. U Evropi na njihovo ime ustaju. Jugović se bavi uzgojem duvana i vina, umesto da bude u FSS. Samo su tu selektor i predsednik Saveza, svi odlaze, oni ostaju - zaključuje Rade Bogdanović.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija