• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.09.2024

23:01

Jović u Realu nije mogao da se nasmeje... Sutra mu ne želim sve najbolje! Karvahal pričao o srpskom napadaču po dolasku u Beograd!

EPAIMAGES

Fudbal

Jović u Realu nije mogao da se nasmeje... Sutra mu ne želim sve najbolje! Karvahal pričao o srpskom napadaču po dolasku u Beograd!

Podeli vest

Iskusni defanzivac pojavio se na konferenciji za medije uoči starta takmičenja u Ligi nacija.

Pakleno težak zadatak očekuje fudbalere Srbije sutra od 20:45 na "Marakani". Rivali izabranicima Dragana Stojkovića Piksija biće evropski šampion - reprezentacija Španije, a četa Luisa de la Fuetena večeras je doputovala u Beograd. Pored standardnog treninga na terenu, medijima se obratio i predstavnik "furije" - Dani Karvahal. 

- Teže je nama u defanzivi da dobijamo takva priznanja. Uvek se sve vrti oko postizanja golova. Mi smo svakako jako ponosni što smo uopšte uzeti u obzir u jakoj konkurenciji. Postižemo dobre rezultate u poslednje vreme i ponosan sam zbog toga. Pritom ne mislim samo na našu mušku A selekciju, već i na ženski tim i mlađe kategorije. Vidim da nas ljudi i van naše zemlje uzimaju za primer i komentarišu u pozitivnom smislu, što je sjajna stvar. Mislim da čitava fudbbalska Evropa posmatra šta radimo - rekao je Karvahal. 

Iskusni defanzivac trebao bi da bude kapiten na meču protiv Srbije budući da će mu duel na "Marakani" biti 50. u dresu reprezentacije. 

- Bila bi mi čast da budem kapiten na tom važnom meču. Uopšte, to je nešto što sam želeo i o čemu sam maštao, maltene čitavog svog života, još kada sam kao dečak počeo da treniran fudbal. Želim da budem primer, po igri i ponašanju,  jer deca se obično ugledaju na kapitene, na koje su sve oči uprte - poručio je Španac. 

Foto: EPAIMAGES

 

Nije tokom karijere Dani Karvahal imao priliku da deli svlačionicu sa mnogim srpskim fudbalerima, ali jeste sa Lukom Jovićem. Očekuje se da snažni golgeter predvodi napad "orlova" protiv Španije, a nekadašnji saigrač mu nije poželeo sreću. 

- Luka je sjajan i ozbiljan momak. Teško mu je bilo u Realu. Nije pitanje prilike, jednostavno nije uspeo da procesurira sve što se dešavalo tamo... Nije mogao ni da nabaci osmeh na lice jer je bilo previše pritiska, jer mu se stvari jednostavno nisu ostvarivale kako je on želeo. Veoma mi je drag momak. Ne želim mu sutra sve najbolje, ali šaljem mu pozdrave - podvukao je Karvahal. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija