• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

06.09.2024

20:11

Hvala ti Beograde! Španci oduševili na srpskom pred odlazak u Švajcarsku!

Starsportphoto

Fudbal

Hvala ti Beograde! Španci oduševili na srpskom pred odlazak u Švajcarsku!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Španije zahvalila se Beogradu na gostoprimstvu i poletela večeras za Ženevu gde će u nedelju od 20 i 45 gostovati Švajcarskoj u meču drugog kola grupe A4 Lige nacija.

"Hvala ti Beograde, Ženevo stižemo" stoji u kratkoj objavi Španaca na društvenoj mreži "X" (bivši Tviter) uz fotografije iz glavnog grada Srbije.

Prvaci Evrope i branioci trofeja u Ligi nacija sinoć nisu uspeli da pobede Srbiju, bilo je 0:0, a posle prospavane noći u Beogradu, danas pre podne su odradili trening na pomoćnom terenu stadiona "Rajko Mitić". 

Inače, Španci nisu zadovoljni remijem na stadionu "Rajko Mitić", a alibi sada traže u tome što im u završnici meča nije dosuđen penal.

Naime, Hoselu je prilikom jednog duela u kaznenom prostoru Srbije oboren, kada se našao maltene sam ispred Rajkovića, ali su naši defanzivci brzom reakcijom uspeli da ga spreče da napravi nešto opasnije.

- Video sam da su ga besramno zgrabili za majicu, ne razumem zašto VAR nije ušao - rekao je Grimaldo neposredno nakon meča sa Srbijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58