• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

07.09.2024

09:56

"Orlove" čeka pakao u Kopenhagenu! Danci se naoštrili pred okršaj sa Srbijom! (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

"Orlove" čeka pakao u Kopenhagenu! Danci se naoštrili pred okršaj sa Srbijom! (FOTO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće selekciji Danske u drugom kolu A Lige nacija u nedelju od 18 časova, a čini se da izabranike Dragana Stojkovića Piksija očekuje prava "oluja" u Kopenhagenu.

Posle remija protiv Španije (0:0) na startu takmičenja, "orlovi" putuju na "Parken", gde ih čeka vrela atmosfera i lider grupe, reprezentacija Danske.

Danska je u prvom kolu savladala Švajcarsku sa 2:0 i tako preuzela čelo tabele, a ta pobeda izazvala je pravu euforiju među danskim navijačima.

Stadion "Parken" biće pun do poslednjeg mesta, a prema poslednjim informacijama sa zvaničnog sajta Fudbalskog saveza Danske, preostalo je manje od 1.000 ulaznica. Očekuje se da će "orlovi" biti dočekani u vreloj atmosferi, koja bi mogla dodatno zakomplikovati situaciju za Piksijeve momke.

Foto: printscreen

Preostale karte na "Parkenu" za meč Danska - Srbija

Ipak, srpski fudbaleri ne mare za ove prepreke. Uprkos odsustvu nekih ključnih igrača u meču protiv Španije, pokazali su borbenost i otpornost, što im daje nadu za ovaj susret. Na aerodromu, pred put za Kopenhagen, raspoloženje u timu Srbije bilo je odlično, a osmesi na licima igrača nagoveštavaju pozitivan duh pred važan duel.

Danska, koja se pokazala kao neugodan protivnik za Srbiju, tri puta je pobedila "orlove" u poslednjim susretima, dok je poslednji meč između ove dve selekcije, odigran na Evropskom prvenstvu ove godine, završen bez golova.

Utakmica koja bi mogla biti ključna za dalji tok takmičenja, ali i za potencijalni plasman Srbije u prvi šešir za žreb za Svetsko prvenstvo 2026, igra se u nedelju u 18 časova na "Parken" stadionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata
Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata

Vlada Budala je, dok smo se krili u Španiji, glumio Hrvata i lupetao je na ijekavici, sve pogrešno. Kad su ga neki Hrvati pitali u jednom klubu u Madridu kako mu je u Španiji, Vlada im je rekao "djobro", ali da su svi Španci "pjederi". Hrvati su se čudili šta ovaj lupeta...

07.09.2024

08:17

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58