• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

06.09.2024

15:12

Od Karaburme do Tajlanda! Bivši napadač Partizana i reprezentacije Srbije potpisao za 20. klub u karijeri!

Starsportphoto

Fudbal

Od Karaburme do Tajlanda! Bivši napadač Partizana i reprezentacije Srbije potpisao za 20. klub u karijeri!

Podeli vest

Iskusni napadač Stefan Šćepović nastavlja svoju bogatu fudbalsku karijeru, potpisavši ugovor sa grčkim klubom Pas Janjinom.

Ovaj 34-godišnji fudbaler iz poznate fudbalske porodice upisaće svoj 20. klub u karijeri i nastaviti fudbalsku avanturu u 13. različitoj državi.

Šćepović dolazi u Grčku kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa tajlandskim Muantongom, gde je igrao prošle sezone. Srpski napadač, koji je na osam utakmica za reprezentaciju Srbije postigao jedan gol, počeo je karijeru u OFK Beogradu.

Foto: Starsportphoto

Stefan Šćepović

Njegov fudbalski put vodio ga je kroz mnoge klubove i države – od pozajmica u Mladom Radniku i Sopot-u, preko Sampdorije, Briža i Kortrajka, do prvog ozbiljnijeg traga u izraelskom Hapoelu iz Akre. Šćepović je široj domaćoj javnosti najpoznatiji po periodu u Partizanu, odakle je otišao na pozajmicu u Ašdod, a potom u Sporting Hihon.

Foto: Starsportphoto

Stefan Šćepović

Takođe, nosio je dres Seltika s kojim je osvojio šampionsku titulu, a zatim igrao za Hetafe, Videoton u Mađarskoj, Jageloniju u Poljskoj, Mahidu u Japanu, Malagu, AEL na Kipru, Brizbejn Roar u Australiji, i na kraju, za Muantong u Tajlandu.

Šćepović sada počinje novo poglavlje u Grčkoj, dodajući još jednu zemlju na listu svoje bogate fudbalske karijere, gde će svojim iskustvom i golgeterskim instinktom pokušati da pomogne Pas Janjini u novoj sezoni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30