• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

04.09.2024

14:35

Crno-beli dobili štopera! Partizan vratio svoje dete

Starsportphoto

Partizan

Crno-beli dobili štopera! Partizan vratio svoje dete

Podeli vest

Srpski fudbaler Mihajlo Ilić (21) posle samo šest meseci ponovo u Humskoj.

Uspeo je Partizan da dobije trku i konačno dovede pojačanje u odbrani. Mladi štoper, koji je zimus prodat Bolonji za 4,5 miliona evra, definitivno se vraća u matični klub, prenosi portal "Mocart sport".

Ponovo će rođeni Jagodinac sarađivati sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem, koji ga je u svom drugom mandatu i priključio prvom timu. Otkako se Ilić preselio na Apenine nijednom nije dobio šansu da se pokaže, nije odigrao ni minut, zbog čega je želeo da promeni sredinu.

Nakon prodaje kapitena Svetozara Markovića (24) u Viktoriju Plzenj, mesto centralnog defanzivca ostalo je upražnjeno, pa su čelnici crno-belih morali brzo da reaguju i pronađu neko rešenje. Prva opcija bio je Stav Lemkin, ali je Šahtjor iz Donjecka sve stopirao iz političkih razloga, pa je Izraelac završio u Makabiju iz Tel Aviva.

Tada su se sve karte bacile na razgovor sa Bolonjom oko našeg mladog reprezentativca, za kojeg je, prema navodima medija sa Apenina, ozbiljno bio zainteresovan i atinski AEK. Ipak, srpski viceprvak i italijanski prvoligaš postigli su dogovor o jednogodišnjoj pozajmici, s tim da je klub sa stadiona Renato Del'Ara" prihvatio da mu i dalje oni isplaćuju primanja.

Foto: Starsportphoto

Mihajlo Ilić

Tako će Ilić najverovatnije u predstojećoj sezoni činiti štoperski tandem sa Nihadom Mujakićem, a svakako pozitivna okolnost za stručni štab je što on i dalje ispunjava status "bonusa". U prethodnom mandatu odigrao je 32 utakmice za crno-bele, a upisao je po jedan gol i asistenciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija