• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

08.09.2024

14:16

Svet bruji o urbenesnoj sceni! Englezi u čudu, niko im nije rekao za novog saigrača (FOTO)

reuters

Fudbal

Svet bruji o urbenesnoj sceni! Englezi u čudu, niko im nije rekao za novog saigrača (FOTO)

Podeli vest

Engleska je u prvom kolu Lige nacija pobedila Irsku sa 2:0, a svet bruji o sceni sa početka utakmice.

Dekan Rajs i Džek Griliš su u mlađim kategorijama nosili dres Irske, sad su postigli oba gola za Englesku, dok je tim s klupe predvodio takođe bivši irski reprezentativac Li Karsli.

Međutim, slavu im je ukrao navijač. Videli smo neverovatnu scenu. Tokom intoniranja himne na teren je ušao navijač potpuno obučen u dres engleske reprezentacije, s kopačkama na nogama i barem desetak kilograma viška. Nosio je dres s brojem 69 i stao je porede Entonija Gordona, kako bi se fotografisao s ekipom. Igrač Njukasla ga je u čudu gledao. Nije mogao da veruje šta vidi. Do njega je bio Trent Aleksander-Arnold, nešto mu je rekao, pa je ovaj prasnuo je u smeh.

Ubrzo su i redari videli da je jedan u dresu Engleske višak, pa su ga sklonili sa terena. Ali, barem ima fotografiju za uspomenu.

Foto: reuters

Urnebesna scena, navijač pored fudbalera Engleske

Inače, strelci golova za Engleze Rajs i Griliš prošli su selekcije irske reprezentacije, a Rajs je čak igrao za seniorski tim. Navijači su ih u Dublinu dočekali zvižducima, a oni odgovorili tokom meča na svoj način.

Vezni igrač Arsenala nije slavio pogodak, baka i deka s očeve strane su Irci, a iako je rođen u Londonu, uvek je isticao svoje irsko poreklo. S druge strane, Griliš se radovao golu bez problema, nije mnogo mislio na Irce.

Foto: reuters

Džek Griliš

 

Foto: reuters

Deklan Rajs

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija