• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

09.09.2024

14:53

Liverpul na nogama! Kapiten potpisuje novi ugovor!

Tanjug/AP

Fudbal

Liverpul na nogama! Kapiten potpisuje novi ugovor!

Podeli vest

Kapiten Liverpula i holandske fudbalske reprezentacije Virdžil van Dajk izjavio je da želi da produži ugovor sa engleskim klubom, prenosi Miror.

Van Dajk ima ugovor sa Liverpulom do 30. juna naredne godine. On je u letnjem prelaznom roku imao ponude klubova iz Saudijske Arabije, ali je odlučio da ostane u ekipi sa Enfilda.

Britanski mediji navode da bi holandski fudbaler u slučaju da ne produži saradnju sa Liverpulom mogao već u januaru naredne godine da počne pregovore sa drugim klubovima.

Van Dajk (33) je član Liverpula od 2018. godine. On je za klub sa Enfilda odigrao 273 meča i postigao je 23 gola.

- Želim da predvodim Liverpul i Holandiju i naredne dve godine. Razmišljao sam o svemu, naročito posle eliminacije od Engleske u polufinalu EP. Primili smo gol od Engleske u poslednjem minutu, posle tog meča bio sam mnogo razočaran i pun emocija. Možda je tada izgledalo da je to možda moj poslednji meč u reprezentaciji Holandije. Međutim, posle EP sam otišao na odmor sa porodicom, a sve se na kraju sredilo - rekao je Van Dajk, koji je za reprezentaciju Holandije nastupio na 75 utakmica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Telekom raste i u Nemačkoj
Društvo

Telekom raste i u Nemačkoj

U prestižnom Radison Blu hotelu u Frankfurtu predstavnici Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, generalni direktor, Katarina Đorđić, direktorka sektora za brigu o korisnicima, Stefan Božić, direktor MTEL Nemačka i Danjin Saletović, direktor prodaje za Nemačku. održali su prezentaciju potencijalnim partnerima kako bi zajedno učinili da Telekom Srbija bude veliki i u Nemačkoj.

09.09.2024

16:26

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!
Politika

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozdravio je odluku Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da počne sa prijemom građana kroz kampanju "Otvorena vrata katastra", ali i ukazao da su nedovoljna samo dva dana u sedmici predviđena za to, jer radna nedelja traje pet dana, te ponovio da će nadzor nad radom Katastra svakako biti sproveden.

09.09.2024

15:37

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija