• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

14.09.2024

15:30

(VIDEO) Ko bi se ovom nadao, može majka da mu bude! Belingem ljubi Kim Kardašijan, isplivali novi detalji!

printscreen/Twiter

Fudbal

(VIDEO) Ko bi se ovom nadao, može majka da mu bude! Belingem ljubi Kim Kardašijan, isplivali novi detalji!

Podeli vest

Engleski reprezentativac Džud Belingem (21) važi za jednog od najtalentovanijih ali i najzgodnijih fudbalera na međunarodnoj sceni. Vezista Real Madrida propustio je tri utakmice u španskoj Primeri zbog povrede stopala, ali čini se da mu u oporavku pomaže ni manje ni više nego svetska diva - Kim Kardašijan (44).

Kako piše poznati američki magazin "Život i stil", atraktivna Kim je ludo zaljubljena u superstara Real Madrida. Njih dvoje se poznaju još odavno, a mladi ofanzivac je ove godine počeo i da sarađuje sa zgodnom brinetom.

Naime, Belingem je potpisao ugovor sa brendom odeće "Skims", koji je u vlasništvu Kim, i njene prijateljice Eme Grede. 

Mladi fudbaler letos je reklamirao donji veš za pomenutu modnu kompaniju, a izvor koji je dobro upućen u sve detalje sa tog snimanja, ističe da su njih dvoje bili poprilično prisni, kao i da postoje simpatije sa obe strane.

- Nema sumnje da se američka zvezda i engleski fudbaler poznaju. Upoznali su se čak i pre Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Belingem je učestvovao u reklamnoj kampanji za brend donjeg veša zajedno sa Kim, jer se i ona često pojavljivala u reklamama za žensku liniju iste kompanije - istakao je izvor u razgovoru za pomenuti magazin - istakao je izvor u razgovoru za pomenuti magazin, pa dodao:

Kim je veoma zadovoljna saradnjom sa Džudom. Ona se time hvali i šalje seksi fotografije prijateljima i sestrama. Stalno gleda njegove video snimke, a pre dve nedelje je velikim privatnim avionom odletela u Španiju da ga gleda kako igra. Što je ona bliža Džudu, to joj se više sviđa i sve više se zaljubljuje u njega, iako je malo verovatno da će ga zavesti pošto on već ima devojku - poručio je isti izvor.

Interesantno je da su mediji u prethodnom periodu pisali da se Džud viđa sa prelepom holandskom manekenkom Laurom Selijom Volk, kao i da je ona par puta dolazila kod njega u Španiju.

Ipak, prema rečima izvora, ništa neće stati na put naoružanoj Kim, koja ne bira sredstva da dođe do cilja i ukrade engleskog superstara.

- Što više Kim upoznaje Džuda, to joj se više sviđa i više se zaljubljuje u njega, čak i ako je malo verovatna situacija da će ga uhvatiti jer ima devojku. Ona mu stavlja tonu novca u džep i otvara vrata za VIP tretman kada je on u Americi. Ali postoji ta zabrinutost, posebno među njegovim navijačima, da bi njegova igra na kraju mogla da pretrpi ako se previše uvuče u takav svet, posebno ako ga vode Kardašijanovi. Ali izgleda da ništa neće stati na put Kimu - zaključuje pomenuti izvor.

Foto: Instagram printscreen

Džudova devojka: Laura Selija Volk

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo i snimak u režiji pametne intaligencije, gde se Džud i Kim ljube.

Naime, ona sa sinom redovno dolazi na utakmice Real Madrida, a jednom je iskoristila priliku i slikala se sa 21-godišnjim fudbalerom.

Fanovi su iskoristili tu fotografiju i uz pomoć kompjutera napravili ispostaviće se, lažni video, koji je napravio opšti haos na društvenim mrežama.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM
Politika

Jevtić pružio podršku Vučiću: Najavljene mere pravi odgovor na Kurtijev teror nad Srbima na KiM

U vremenima izazova, u situaciji kada se srpski narod nalazi na udaru etno-nacionalizma Aljbina Kurtija koji sprovodi institucionalno nasilje nad srpskim narodom, država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem još jednom pokazuje da mudrom i odgovornom politikom čini sve da srpski narod zaštiti na način koji je u ovom trenutku najefikasniji u smislu mera protiv svega onoga što Kurti radi Srbima na Kosmetu, izjavio je danas gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić.

14.09.2024

15:15

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45