• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

14.09.2024

12:40

Vrela Italijanka koja je zavela Vlahovića broji dane do porođaja! Šta kaže Dušan na ovo?

instagram printskrin,

Fudbal

Vrela Italijanka koja je zavela Vlahovića broji dane do porođaja! Šta kaže Dušan na ovo?

Podeli vest

Bivša italijanska misica i atraktivna manekenka Karolina Stamare (25) podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama lepe vesti - trudna je! Interesantno, izabranica dve godine mlađeg Pjetra Pelegrija (23) dovođena je u vezu i sa srpskim napadačem Dušanom Vlahovićem, a da li su stvarno imali romansu, nekada će isplivati na videlo.

Početkom ove godine, mediji na "Čizmi" su tvrdili da je srpski reprezentativac sasvim sigurno u vezi sa "italijanskom Megan Foks". Vrela manekenka se na društvenim mrežama osvrtala na te spekulacije, ali nikada ih nije zvanično demantovala. Tada su postali viralni snimci Vlahovića sa nepoznatom devojkom, i svi su mislili da je to upravo 25-godišnja Karolina.

Nije prošlo dugo, a bivši igrač Partizana je na "Instagramu" objavio fotografiju sa svojom lepšom polovinom Vanjom Bogdanović, sa kojom je i dalje zajedno. Odmah nakon njega je i Karolina ozvaničila svoju vezu sa Pjetrom Pelegrijem, sa kojim sada čeka dete.

Mladi par svakodnevno deli fotografije i video snimke sa vernim fanovima, a sudeći po njihovim objavama, ljubav cveta. Misica i golgeter još uvek nisu stali na ludi kamen, ali je najverovatnije da će se po dolasku bebe na ovaj svet, ta situacija promeniti.

- Život nam je dao najveće blagoslove, uskoro ćemo biti mama i tata - napisala je ona pre par nedelja na "Instagramu", i tako stavila tačku na sve spekulacije.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Za Brankino slatko otimaju se i stranci! Ovo je tajni recept
Društvo

Za Brankino slatko otimaju se i stranci! Ovo je tajni recept

Za žene na selu, naročito starije životne dobi karakteristično je da se bave pripremom zimnice, slatke ili kisele i uglavnom je to za porodične potrebe i za bliže prijatelje. Jedna od tih žena je i Branka Joksić iz čačanskog sela Ježevica, koja je u pripremi slatke zimnice otišla korak dalje i odlučila da svoje umeće prezentuje javnosti.

14.09.2024

14:03

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45