• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

15.09.2024

14:45

Vlahović ide u Mančester junajted? Premijerligaš zagrizao za Srbina!

profimedia

Fudbal

Vlahović ide u Mančester junajted? Premijerligaš zagrizao za Srbina!

Podeli vest

Srpski napadač Dušan Vlahović (24) mogao bi postati jedno od zvučnijih pojačanja u Mančester junajtedu tokom zimskog prelaznog roka. Engleski premijerligaš pokazao je veliko interesovanje za našeg reprezentativca, koji je trenutno jedan od najplaćenijih fudbalera u Seriji A.

Tokom letnjeg prelaznog roka stručni štab sa "Old Traforda" doveo je pet igrača - Lenija Joroa, Matijasa De Lihta, Manuela Ugartea, Nusaira Mazrauija i Džošuu Zirkzea, a prema pisanju tamošnjih medija, klub želi da već narednom zimskom prozoru angažuje srpskog golgetera.

Naime, nekadašnji napadač Junajteda i sadašnji asistent trenera Erika ten Haga, Rud van Nistelroj, poznat je kao veliki poštovalac lika i dela srpskog asa, i voleo bi da ga vidi u redovima "crvenih đavola". 

 

 

Nistelroj veruje da bi Vlahović sa svojim fizičkim predispozicijama i ofanzivnim sposobnostima, savršeno odgovarao stilu igre koji Ten Hag želi da implementira na "Old Trafordu". Srpski napadač je već pokazao svoj kvalitet u Seriji A, gde se istakao kao jedan od najefikasnijih golgetera, što ga čini privlačnom, ali i veoma skupom opcijom za Mančester junajted.

U klubu su svesni da je konkurencija za Vlahovića velika, s obzirom da ga prate i drugi evropski velikani. Međutim, Rud smatra da bi prednost Junajteda mogla biti njihova bogata tradicija i ambicija da se vrate na vrh engleskog fudbala. 

Foto: Reuters

Dušan Vlahović

Vlahović je ove sezone u Seriji A postigao dva gola u četiri utakmice pod vodstvom novog trenera Juventusa, Tijaga Mote. Sa samo 24 godine, Srbin ima impresivnu statistiku - postigao je 43 gola u 108 utakmica u dresu "bjanko-nera".

Bivši napadač Partizana ima ugovor sa Juventusom do juna 2026. godine, a nedavno je i "Stara dama" razmatrala mogućnost produžetka. Još uvek nisu poznati detalji razgovora stručnog štaba sa Vlahovićem i njegovim agentom, a očekuje se da u narednom periodu sve bude razjašnjeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija