• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

15.09.2024

16:47

Mijatović opleo po zvezdi Reala! Baca kamenje na krov sopstvene kuće!

AP PHOTO

Fudbal

Mijatović opleo po zvezdi Reala! Baca kamenje na krov sopstvene kuće!

Podeli vest

Real Madrid ne blista na početku nove sezone, uprkos osvajanju UEFA Superkupa. "Kraljevski klub" zabeležio je dve pobede i dva nerešena rezultata u La Ligi, što je ispod očekivanja za tim koji uvek cilja na sve trofeje.

Jedan od igrača koji su u fokusu kritika je Brazilac Vinisijus Žunior, iako je bio junak pobede protiv Real Sosijedada sa postignutim golom i iznuđenim penalom.

Međutim, Vinisijus i dalje izaziva nezadovoljstvo zbog svojih reakcija na provokacije i ponašanja na terenu, što je navelo legendarnog Predraga Mijatovića, nekadašnjeg igrača Real Madrida, da iznese svoje mišljenje.

Foto: tanjug/ap

Vinisijus Žunior

- Baca kamenje na krov sopstvene kuće. Zatrpava je. I sve to iako je svestan cele atmosfere oko njega. Trebalo bi da se smiri malo - smatra Mijatović, kome smeta to što Vini reaguje na svaku stvar koja se dešava oko njega.

Mijatović je istakao da je sam Brazilac delom odgovoran za situaciju u kojoj se nalazi.

- Svi smo srećni zbog gola, ali odmah nas je razočarao načinom proslave. Šta će mu sve ovo? Sebi pravi medveđu uslugu. Svakodnevno razgovaram sa mnogim Realovim navijačima i svima smeta njegovo ponašanje - rekao je Mijatović, komentarišući pogodak protiv Sosijedada.

Ove kritike dolaze u trenutku kada se od Vinisijusa očekuje da vodi Real ka novim pobedama, ali i da poboljša svoje ponašanje, koje utiče na njegov odnos sa navijačima i timom.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija