• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

16.09.2024

13:41

Planeta u šoku! Fudbaler pesnicom patosirao sudiju i poslao ga u bolnicu (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Planeta u šoku! Fudbaler pesnicom patosirao sudiju i poslao ga u bolnicu (VIDEO)

Podeli vest

Neverovatna scena viđena je na utakmici četvrtfinala Kupa Indonezije između Aceh Junajteda i Central Sulavezija.

Ako ste mislili da ste sve videli na fudbalskom terenu, da ništa ne može da vas iznenadi, prevarili ste se. Sudija Eko Agus Sugiharto završio je u bolnici, jer ga je fudbaler nokautirao.

Agus  je dosudio penal za gostujući tim u završnici utakmice, a to se fudbaleru nije svidelo. Potpuno je poludeo. Inače, Sulavezi je već igrao sa dva igrača manje pošto su dva igrača tog tima zaradili crvene kartone u 75. i 84. minutu. Nezapamćen incident desio se u 96. minutu, zbog penala.

Gosti su imali minimalnu prednost (1:0) a Sugiharto je dosudio sumnjiv penal za domaćina, Fudbaleru Sulavezija je "pao mrak na oči". Prišao je sudiji i nokautirao ga. Ovaj je izgubio svest, na terenu su mu ukazivali pomoć pre nego što je prebačen u bolnicu.

 

Aceh na kraju penal nije uspeo da realizuje, ali su nedugo zatim dobili još jedan kojim su izjednačili na 1:1. Utakmica je trebala da se nastavi sa produžecima, ali tim Sulavesija se povukao sa terena, što je omogućilo Acehu da se kvalifikuje za polufinale. U međuvremenu su se oglasili i čelni ljudi indonežanskog fudbala koji su poručili da će sve detaljno ispitati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija