• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.09.2024

08:17

Jooooj na čengelama da visim... Hit izjava Bogdanovića: Treća smena se dobro plaća, ali žena sama...

Miloš Rafailović

Fudbal

Jooooj na čengelama da visim... Hit izjava Bogdanovića: Treća smena se dobro plaća, ali žena sama...

Podeli vest

Rade Bogdanović, bivši as Verdera i Atletiko Madrida, danas fudbalski analitičar na urnebesan način je opisao zašto je morao da bude fudbaler.

Bivši fudbaler u poslednje vremena često kritikuje selektora Srbije Dragan Stojkovića, pa je napravio mali predah. Otkrio je u zanimljivom intervju za podkast "(IN)direkt" da je za njega fudbal bio spas. Kako kaže radio je u Energoinvestu preko leta, pa je znao šta ga čeka, ako tu ostane.

- Znao sam da moram da postanem fudbaler. To je generalno meni negde bilo u podsvesti zato što je to za mene bio jedini izlaz - da ne završim negde na nekim banderama, u fabrikama,  jer sam radio u Energoinvestu preko leta, preko studentske zadruge i taj rad u fabrici mi je generalno pokazao: “Il’ si bos il’ si hadžija”. Prva, druga, treća smena… Treća se dobro plaća, ali ne spavaš, a i žena ostaje sama kući - rekao je Bogdanović u svom stilu.

Rade je imao samo jedan cilj, hteo je da pobegne od Energoinvesta.

- Ja sam to tri godine radio, meni je to super bilo. To je tada bila praksa. Iskren da budem, hteo sam da pobegnem, jer je moj otac imao tu neku ideju u Energoinvestu... Bio je jedan direktor, Pašo smo ga zvali. On je mene negde nameračio da budem stipendista Energoinvesta, da radim tamo, oni putuju i idu po zemljama Afrike, da imam dobru platu. Jooooj, na čengelama gore da visim, na dalekovodu... Bolje na ogradi onoj kod navijača da visim posle datog gola. Bio sam uporan jer sam voleo fudbal. Vidiš koliko sad pričam o fudbalu. To moraš da voliš. Mislim da sam 100 odsto pogodio dve stvari u životu koje moraš da izabereše: šta ćeš da radiš i s kim ćeš da živiš! Ako promašiš to.... Put putuje moj jarane, putujem i ja.

Foto: printscreen

Rade Bogdanović suprugu upoznao na autobuskoj stanici

 

Suprugu je upoznao na autobiskoj stanici.

- Da, 4. januara u 12.30. Znam jer autobus kreće za Tilavu sa Grbavice, znam raspored i dan danas. Ako zakasniš možeš da stopiraš. Završio sam trening, upoznao sam je tada... Mont jakna, zelena monterica, slatko joj je stajala. To je nekako krenulo, zbog nje i zbog jakne. Sad kad me naljuti ja kažem zbog jakne sam te video. Generalno, zbog nje. To je bila 1989. godina - rekao je Bogdanović.

Ima tri ćerke, jedna se rodila u Južnoj Kareji, Marija u Nemačkoj, a Sofija u Španiji.

- Imam tri ćerke, uspeo sam da izlobiram da uzmem psa muškarca da uđe u kuću - nasmejeo se bivši fudbaler.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija