• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.09.2024

08:57

Provokativna fudbalerka podigla prašinu! Radim isto što i moj muž, ali za manje novca

printscreen instagram

Fudbal

Provokativna fudbalerka podigla prašinu! Radim isto što i moj muž, ali za manje novca

Podeli vest

Fudbalerka Juventusa Ališa Leman, lepša polovina fudbalera "stare dame" Daglasa Luiza, dala je zanimljivu izjavu i podigla prašinu. Progovorila je o platama fudbalera i fudbalerki i požalila se na veliku razliku.

Rođena u Švajcarskoj, Ališa Leman ovog leta je sa mužem prešla iz Aston Vile u Juventus. Reprezentativka Švajcarske za koju je do sada upisala 55 utakmica i dala devet golova, požalila se u intervjuu za Gazetu delo sport da zarađuje mnogo manje od muža.

- Bavim se istim poslom kao i Daglas, igram čak i za isti klub, ali zarađujem tačno 100.000 puta manje novca. To nije fer. To je nešto što me pogađa jer sam žensko - rekla je  Ališa Leman.

Foto: Instagram/Ališa Leman

Ališa Leman

 

Podsećamo, Juve je Daglasa platio 50 miliona evra, dok je Ališu doveo za samo 50.000 evra. 

- Nisam zvezda, ja sam normalna osoba. Idem kući, kuvam, radim isto što i svi ostali. Posle treninga često kažem Daglasu da radimo isti posao a da on zarađuje više. 

Foto: Instagram/Ališa Leman

Ališa Leman

 

Foto: printscreen instagram

 

 

Njen dolazak u ženski tim Juventusa u paketu sa Luizom bio je ne samo fudbalski već i marketinški potez. Luiz je navodno insistirao da Leman bude uključen u njegov transfer. Lemanovu na društevnim mrežema prati 16 miliona ljudi i jedna je od  najpoznatijih fudbalerki. Svojim uticajem pokušava da promeni svest o ženama u sportu. Lemanova je odigrala dve utakmice u dresu "stare dame" i postigla je jedan gol.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Delegacija Srbije na sastancima tokom seminara PS NATO ukazala na teror Prištine nad Srbima sa ciljem sprovođenja politike etničkog čišćenja!
Politika

Delegacija Srbije na sastancima tokom seminara PS NATO ukazala na teror Prištine nad Srbima sa ciljem sprovođenja politike etničkog čišćenja!

Delegacija Skupštine Srbije, koja učestvuje na 106. Rouz-Rot seminaru Parlamentarne skupštine (PS) NATO u Varšavi, ukazala je na sastanku sa potpredsednikom PS NATO Markosom de Vaskonselosom (Portugalija) i šefom portugalske delegacije u PS NATO Hugom Olivijerom na nasilje i teror koji Priština gotovo svakodnevno sprovodi nad srpskim narodom na KiM, sa ciljem proterivanju Srba sa KiM i sprovođenja politike etničkog čišćenja.

17.09.2024

10:43

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!
LUDILO

Hitno! Hteo da ubije Putina i Kima! Obavljene stravične vesti iz SAD: Raut u Ukrajini izneo jezive planove!

Rajan Vesli Raut, osumnjičeni za pokušaj ubistva kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa, pretio je da će ubiti lidere Rusije i Severne Koreje, Vladimira Putina i Kim Džong Una, objavio je list „Volstrit džornal“, koji je razgovarao sa Amerikankom Čelsi Volš, koja se nekoliko puta sastala sa Rautom u Kijevu 2022. godine.

17.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija